Від фараона — з любов'ю

16.08.2007
Від фараона — з любов'ю

Черкащанин Володимир Черняк: «Двері до піраміди відчинені». (Фото автора.)

Гробниця повертає до життя

                У дворі одного з черкаських будинків віднедавна можна побачити невеличку копію єгипетської піраміди. Дерев'яна споруда, збудована 55-річним черкащанином, «працює» домашнім лікарем родини Черняків. Колишній головний інженер Черкаського обласного управління зеленого господарства Володимир Черняк каже, що ця піраміда не лише вилікувала його від хвороби, але фактично врятувала від смерті. Адже пан Володимир за своє життя переніс 17 складних операцій на легенях, серці, нирках, шлунку. Більше того, чоловік пережив навіть клінічну смерть. Торік він був протягом п'яти місяців прикутий до ліжка, не загоювалися рани, мучила алергія, а медики нічого доброго не обіцяли.

                «Мені вже не допомагали жодні ліки, — розповідає «Україні молодій» Володимир Черняк. — Тоді моя мама Лариса Володимирівна випадково прочитала про цілющі властивості пірамід, здатних поставити людину на ноги. Піраміди заряджають хворого позитивною енергією з космосу та стимулюють організм боротися з болячками».

                За словами пана Черняка, трохи піддужавши, він взявся за пошуки людей, які хоч щось знали про піраміди. Незабаром черкащанин познайомився та почав листуватися з такими ж ентузіастами з інших регіонів України, зокрема, з Володимиром Беспаловим з Миколаєва. Останній прислав тезці розміри піраміди, і Володимир Черняк почав будувати таку піраміду в себе.

                Протягом місяця пан Черняк разом із сусідом Семеном працювали не покладаючи рук і долали проблеми, які несподівано виникали в ході будівництва. Аматорам було важко дотримуватися точних пропорцій, від яких залежала сила піраміди, тому чоловікам довелося переробляти споруду. «Зверніть увагу, що вся піраміда збита дерев'яними цвяхами, оскільки в ній не повинно бути нічого залізного. І розміри повинні бути максимально точними», —пояснює пан Володимир.— У нас не було дерев'яних цвяхів, і ніхто не брався їх зробити, — каже Володимир Черняк. — Тому ми самі виготовили їх аж 127 штук».

М'ясо не гниє, молоко не кисне

                Піраміда у Володимира Черняка виготовлена з фанери, з боків оббита рейками з дуба та сосни, а зверху — шкіряними стяжками. Вхід до самої споруди зачиняють двері з оргскла, а всередині стоїть лавка. До слова, сидіти у лікувальній споруді можна не більше п'яти хвилин за один прийом, щоб людина не отримала «передозування» позитивної енергії. Ентузіаст каже, що протягом першого місяця сидів у піраміді по 5 хвилин щодня. Пізніше, вже як став почувати себе краще, заходив до неї через день. Як зізнається чоловік, процедура стала для нього своєрідним ритуалом. Тепер Володимир проводить «пірамідальну зарядку» через день і почуває себе чудово. Навіть бізнесом зайнявся — пробиває свердловини в населених пунктах Черкащини.

                55-річний чоловік розповідає, що чудодійні властивості піраміди на цьому не закінчуються. Він власноруч проводив експерименти: ставив у мороз в піраміду банку з водою, а іншу, таку ж, залишав просто неба. Вода в піраміді не замерзала... М'ясо, яке чоловік на цілий тиждень поміщав у піраміді, влітку залишалося свіжим. Там, як стверджує Володимир Черняк, навіть молоко не прокисає. Тепер чоловік протягом восьми годин заряджає у споруді воду, а потім його сім'я — дружина Наталя та дорослі діти Євген і Аня — використовують «пірамідальну» рідину для пиття і приготування їжі.

                Черкащанин, який збудував у своєму дворі таке диво, дозволяє користуватися пірамідою всім бажаючим. Причому безплатно, вважаючи гріхом брати за таке лікування кошти. Нині чоловіку телефонують багато людей з усієї України, просять, аби виготовив і для них таку піраміду. «Восени, коли холод не дозволятиме займатися свердловинами, думаю, візьмусь за цю справу», — ділиться планами з «УМ» пан Володимир.