«Орендую місце у в'язниці»

15.08.2007

                І чого тільки не роблять люди, щоб позбутися пристрасті до нікотину! Обліплюються з ніг до голови спеціальними пластирями, ходять до церкви, до психотерапевта і на сеанси гіпнозу, витрачають шалені гроші за перебування в клініках і навіть... просяться за грати! Як повідомляє сайт «Рокфелер.ру», американка Джоді Перкінс була ладна опинитися у міській в'язниці Айови, тільки б не мати доступу до своїх улюблених сигарет.

                Співробітниця поліцейського відділку була просто шокована, коли жінка з Айови попросилася трохи посидіти у в'язниці Полк Кантрі й пообіцяла заплатити за це будь-яку суму. Американка бачила в ув'язненні останній шанс позбутися тютюнової залежності. «Я вже спробувала все, що можна, — зізналася жінка в інтерв'ю телеканалу ABC. — Мені 39, я палю по дві пачки сигарет на день, і мені важко дихати. Я так більше не можу».

                Відмова поліції прийняти нового «квартиранта» неабияк засмутила Джоді Перкінс, але на тому жінка не зупинилася. Вона вирішила ув'язнити себе у власному будинку: купила наручники і попросила своїх сестер на тиждень прикувати її до ванни. Сестри мали залишити в кімнаті воду та харчі й прийти через тиждень, коли організм Джоді звільнився б від нікотинової залежності. Втім сестри не погодилися на такий ризикований крок — що як у будинку почнеться пожежа або ж до квартири залізуть грабіжники?

                Краще вже лягти до клініки, вважають родичі дивної панянки. Але Джоді не шукає легких шляхів...