Мистецтво потребує жертв

15.08.2007
Мистецтво потребує жертв

Ніколь Кідман: «До прем'єри заживе!»

                Щоб отримати серйозну травму на знімальному майданчику, Ніколь Кідман навіть не довелося виконувати складних трюків. Усе сталося блискавично й абсолютно по-дурному: каскадер, який, за сценарієм стрічки «Вторгнення», віз актрису в автомобілі, не впорався з керуванням і машина врізалася в телеграфний стовп. Водій під час пригоди не постраждав, а от Ніколь зламала два ребра. «Було дуже страшно, — зізналася Кідман. — Я не усвідомлювала, що насправді відбувається». З ребрами актрисі взагалі не щастить. У 1999 році на зйомках стрічки «Мулен Руж» Кідман під час репетиції танцю також зламала кiлька ребер. Зйомки тоді довелося припинити на два тижні. А далі зірку знімали на візку, хоча завдяки майстерності операторів глядачі нічого й не зрозуміли.

                Роботу над «Вторгненням» Кідман уже продовжує. Додамо, що це рімейк відомого класичного фільму жахів, знятого в 1956 році. За сюжетом, у невеличке містечко навідуються інопланетяни, а після цього в його мешканців починаються всілякі неприємності...

                Але принаймні Кідман знає, за що ламає свої ребра. Книга рекордів Гіннесса на днях визнала Ніколь актрисою, яка заробляє найбільші гонорари за хвилину. Скажімо, за участь у чотирихвилинному рекламному ролику парфумів «Шанель №5» Кідман заробила 3,71 мільйона доларів. Заради таких грошей ніяких ребер не пошкодуєш!