«Перчені» мами

15.08.2007
«Перчені» мами

Емма Бантон.

                І як ці «перчені дівчата» збираються об'єднуватися і гастролювати? Адже в їхньому особистому житті постійно відбуваються якісь зміни. Скажімо, минулого тижня одна з «перчинок» Емма Бантон стала матір'ю. Малюк вагою 3,5 кг з'явився на світ в одній з лондонських лікарень. Відразу після пологів 31-річна мати попросила «Кока-коли» і булочку, повідомив батько дитини, музикант Джейд Джонс. А в цілому Бо (так назвали хлопчика) і його мама почуваються добре, їх ось-ось випишуть додому. Хрестити свого сина Емма вирішила запросити принца Уільяма, з яким приятелює вже багато років. Кажуть, той уже й погодився.

                Тепер майже всі «перчені дівчата» (за винятком Мелані Чісхольм) обзавелися дітьми. У Джері Холлівел — донька, у Мелані Браун — дві доньки, а у Вікторії Бекхем — аж троє хлопців.

                До речі, Мелані Браун, яка після народження молодшої донечки довго судилася з її батьком Едді Мерфі, ще два місяці тому, виявляється, вишла заміж. Її чоловіком став кінопродюсер Стівен Белафонте, повідомляє «Ассошіейтед пресс». Пара одружилася ще 6 червня, але ретельно приховувала це від преси. Мабуть, таємничість була необхідна для гучнішого скандалу з Едді Мерфі, який відмовлявся визнати дитину Мелані своєю. Напевно Едді недарма сумнівався, хоча від сплати аліментів це його і не врятувало...