Біл хоче заміж

10.08.2007
Біл хоче заміж

Джессіка Біл.

      Джессіка Біл, а разом із нею й мільйони фанатів Джастіна Тімберлейка завмерли в очікуванні. Річ у тім, що днями Тімберлейк подарував актрисі, з якою зустрічається вже три місяці, розкішний перстень. Як свідчать продавщиці в ювелірній крамниці Санта-Моніки, де співак придбав дорогий подарунок, Джастін вибирав дуже довго, вимагаючи, щоб йому продемонстрували найкращі зразки. Ще б пак, адже перстень купувався «на знак любові й відданості».

      Звісно, отримавши від бойфренда такий презент, Джессіка розцінила його як натяк на те, що Джастін не проти з нею одружитися. Й одразу ж похвалилася подружкам (а ті, природно, роздзвонили на увесь світ), що хоче якнайшвидше піти з ним під вінець. Але сам Тімберлейк тепер запевняє, що мав на увазі «не зовсім те». Мовляв, Джес, звісно, дівчина його мрії і все таке, але одружуватися йому ще рано, не хочеться, та й узагалі... Словом, «обламав».

      Однак Біл не сумує — їй зараз не до любовних переживань. 25-річна кінозірка розпочала роботу над новою роллю: у драмі Powder Blue вона зіграє доньку головного героя (у виконанні актора Рея Ліотта), який щойно вийшов із в'язниці після тривалої «відсидки». Заради зйомок Джессіка навіть змінила імідж: пофарбувала волосся у темний колір і підстриглася. У прокат фільм обіцяють випустити наступного року.