Синонім успіху — Бейонс

09.08.2007
Синонім успіху — Бейонс

Бейонс Ноулз.

      Найжаданіша жінка світу, успішна співачка, «обличчя» American Express — це все про неї, про Бейонс. У свої неповнi 26 років ця дівчина досягла стількох вершин, що їй можна тільки поаплодувати. Днями колишню учасницю групи «Дестініз чайлд» назвали «найбільш жаданою» учасники інтернет-опитування, в якому взяли участь 8,5 мільйона чоловіків. На їхню думку, Бейонс Ноулз наділена не лише бездоганною зовнішністю, а й почуттям гумору, харизмою, елегантністю й цілеспрямованістю. І навіть кінозіркам Скарлетт Йоханссон та Джессіці Альбі, які посіли, відповідно, друге й третє місце, за цими показниками до ритм-енд-блюз-діви далеко.

      Не відстає Бейонс і в музиці: на пару з Джастіном Тімберлейком вона отримала найбільше номінацій на премію MTV Video Music Awards зразка 2007 року — по сім. У скількох із цих номінацій перемогла Ноулз, меломани дізнаються 9 вересня, коли вручатимуть нагороди. Але вже очевидно, що, обираючи Бейонс своєю «музою», відома компанія American Express не помилилася. Як і сама співачка, адже за умовою контракту вона, ставши «обличчям» цієї фірми, отримає не один мільйон доларів (скільки саме — секрет). «Вона — взірець для наслідування, джерело натхнення для молодих, і не тільки молодих, людей. Тож цілком природно, що для нової рекламної кампанії ми обрали саме Бейонс», — пояснює керівництво American Express.

      На посту «обличчя» фірми Ноулз «прийняла вахту» у таких зірок, як кіноактори Роберт Де Ніро і Кейт Уїнслет, найбагатший спортсмен світу Тайгер Вудс, тенісистка Венус Уїльямс тощо.