Періс залишили без спадку

01.08.2007
Періс залишили без спадку

Періс Хілтон.

      Відтепер визначення «спадкоємиця багатомільйонної імперії» для Періс Хілтон уже не актуальне. Дідові світської левиці набридли її вибрики, і Беррон Хілтон позбавив онуку спадщини. Власне, давно пора, бо Періс своїми епатажними витівками вельми ганьбить солідний і шанований рід. Конрад Хілтон (прадідусь Періс) і його нащадки здобували своє багатство власним потом і розумом, а не торгуючи «фейсом» та ще дечим, як це робить головна тусовщиця у світі. Нинішній старійшина роду довго терпів, але скандал із ув’язненням онуки за керування автомобілем у п'яному стані остаточно урвав йому терпець. Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», дідусь викреслив зі свого заповіту рядок про те, що Періс має відійти 60 мільйонів доларів із його статку.

      Власне, 79-річний Беррон досі був чи не єдиним, хто справді дбає про готельну імперію Хілтонів. Його син Рік, батько непутящої Періс, теж працює в сімейному бізнесі, однак таланту управлінця йому відверто бракує. Тож, подивившись на діяльність своїх нащадків, найстарший із Хілтонів вирішив: поки він іще живий, краще взагалі продати компанію комусь чужому, інакше діти-онуки її просто «угроблять». За непідтвердженою інформацією, сума угоди, за якою всесвітня мережа готелів «Хілтон» відійде новому власникові, становить близько 2,4 мільярда доларів, і Беррон уже заявив, що всі ці гроші відпише на благочинні цілі, залишивши нащадкам хіба по кілька мільйонів. Окрім Періс, якій не дістанеться взагалі нічого.

      Утім жебрати одіозна білявка точно не піде. Тільки за минулий рік вона заробила понад 8 мільйонів доларів суто на власному піарі, і це не кажучи про прибутки від тих казино, готелів і клубів, які вже є її особистою, а не сімейною власністю. Загалом, за словами Періс, її річний дохід становить близько 200 мільйонів «зелених», тому на заповіт розгніваного дідуся їй глибоко начхати...