У п'ятницю в Києві з нагоди відкриття сотого ресторану швидкого обслуговування ТМ «Піца Челентано» засновники і директорат Fast Food Systems (ТМ «Піца Челентано», «Картопляна Хата», «Кафе Пункт», «Япi», «По-перше») стали за барну стійку. Генеральний директор FFS Марк Зархін, виконавчий директор Ігор Шевельов, директор із загальних питань Олександр Поздняков, заступник генерального директора FFS Олена Буйненко, генеральний директор Київського регіонального офісу Максим Храмов, виконавчий директор Київського регіонального офісу Юлія Нагорняк і директор з маркетингу компанії FFS Галина Кащеєва у фірмових сорочках, фартухах і ковпаках наливали журналістам пиво, пекли млинці, готували піци. По-перше, креативно, по-друге, у вузькому приміщенні сотої піцерії на вулиці Коцюбинського по-іншому прес-конференція не поміститься, по-третє, власники, франчайзери і менеджери продемонстрували правильне розуміння того, що вони працюють у системі обслуговування.