Мама й кінозірка

26.07.2007
Мама й кінозірка

«Кралечка» навiть у «декретi» продовжує збирати нагороди.

      Незважаючи на те, що Джулія Робертс тепер рідко знімається в кіно — багатодітній мамі, яка місяць тому народила третє маля, зараз геть не до того, — для широкого загалу вона й досі залишається однією з найулюбленіших актрис. Більше того, однією з найкращих її досі вважають і знавці — критики, режесери, колеги. Днями Американська сінематека присудила свою щорічну нагороду саме Джулії.

      Цю відзнаку, починаючи з 1986 року, вручають найкращим, на думку експертів організації, діячам кіноіндустрії. «Джулія Робертс — справжня кінозірка, яка завоювала визнання глядачів  і критиків з першої ж своєї появи на екрані у фільмі «Містична піца», а в стрічках «Кралечка»  й «Ерін Брокович» викликала просто шалений захват», — пояснює вибір сінематеки член ради її директорів Рік Нікіта.

      Відзнаку Джулії вручать нескоро — урочиста церемонія нагородження відбудеться 12 жовтня в готелі «Беверлі-Хілтон». До того часу маленький Генрі Деніел трохи підросте, і «кралечка» зможе спокійно залишити його та своїх двох старших близнят удома з нянькою. Бо зараз Джулія намагається ні на мить не розлучатися з немовлям, аби малюк не відчував браку материнського тепла.