Зірки — зіркам: привіт на зірковій орбіті!

25.07.2007
Зірки — зіркам: привіт на зірковій орбіті!

Том Круз, Каті Холмс, Вікторія й Девід Бекхеми та Джада й Уїлл Сміти.

      Аби подружжю Бекхемів, які остаточно перебралися з Мадрида до Лос-Анджелеса, не було самотньо на новому місці, голлівудські зірки Том Круз і Уїлл Сміт із дружинами вирішили організувати для Вікторії й Девіда вечірку. З такої нагоди Круз навіть навмисне прилетів до Лос-Анджелеса з Берліна, де зараз знімається у фільмі про Другу світову війну. Адже Том і його жінка Каті Холмс дуже здружилися з Бекхемами, які тепер будуть їхніми сусідами по престижному району Беверлі-Хіллз.

      Вечірка вийшла грандіозною — прийшло понад шість сотень (!) гостей, серед яких, зокрема, й такі знаменитості, як Джордж Клуні, Джим Керрі, Стівен Спілберг, Опра Уїнфрі тощо. Були серед запрошених і «відчайдушна домогосподарка» Єва Лонгорія та каліфорнійський губернатор Арнольд Шварценеггер, а також актриси Брук Шилдс, Дженніфер Лав Х'юїтт і Алісія Сильверстоун.

      Уся ця дружна компанія напередодні гулянки, в суботу, прийшла підтримати Девіда Бекхема під час його першого футбольного матчу за новий клуб «Лос-Анджелес гелексі».

      Щоправда, Девід вийшов на поле лише на останні 13 хвилин — він досі відновлюється після травми, тому тренер не ризикнув випустити його на більший період. Нова команда колишнього капітана збірної Англії програла з рахунком 1:0. Втім гра була товариська, а суперник неабиякий — лондонський «Челсі». Тож новобранець не надто засмутився, тим паче що за нього палко вболівала така зіркова команда підтримки.