У Бріт — знову плаский живіт

24.07.2007
У Бріт — знову плаский живіт

Брітні Спірз вирішила показово скупнутися.

      Нарешті Брітні Спірз знову стала сама собою. В неї, звісно, й досі вистачає проблем, у тому числі й із концертною діяльністю, до якої колишня поп-принцеса усе ніяк не може повернутися «по-справжньому» (виступи «під фанеру» в нічних клубах не рахуються). Але головний атрибут голопузої Брітні — пуп — повернувся!

      Після двох пологів і неймовірної кількості поглинутих гамбургерів оголити пупа співачка просто не могла — замість сексуального животика перед очима прихильників постав би згусток драглистого жиру. До честі Бріт, незважаючи на депресію, викликану, зокрема, розлученням із батьком двох її синів Кевіном Федерлайном, вона таки зуміла взятися і за розум, і за фігуру.

      Днями у чудовій формі Бріт мали нагоду переконатися добрий десяток папараці, які йшли за знаменитістю назирці, поки вона разом зі своєю подругою Люсі Полш прогулювалася одним із пляжів Малібу. Спірз підшуковує у цьому престижному районі новий будинок, оскільки свій — у Беверлі-Хіллз — виставила на продаж за 6 мільйонів доларів.

      Позаяк було досить жарко, Брітні, незважаючи (а може, якраз дуже зважаючи) на присутність фотографів, вирішила скупнутися. Купальника на ній не було, але співачка сміливо скинула верхній одяг і в самих напівпрозорих трусиках та яскраво-рожевому ліфчику залізла у воду. Тут уже папараці не могли не оцінити її дієтично-спортивних старань: фігура Спірз виглядає бездоганно. Щоправда, на голові у нещодавно поголеної налисо співачки була перука, але то дрібниці.

      Між іншим, попри такі-от вибрики, Брiтнi не забуває й про роботу — займається з хореографами і записує у студії новий альбом.