Тато Брендон

12.07.2007
Тато Брендон

Наомi Лоуд та Джейсон Прiстлi.

      Хоч як прикро це відзначати, але всі ми рано чи пізно дорослішаємо. І зірки найпопулярнішого молодіжного серіалу початку 1990-х «Беверлі-Хіллз» — не виняток. Подорослішав і «Брендон» — актор Джейсон Прістлі. Днями у 37-річного улюбленця дівчат 10—20-річної давності та його дружини, Наомі Лоуд, народилася донька. Як повідомляє сайт Рeople.com, і мама, і дитина здорові, а тато — безмежно щасливий.

      Джейсон познайомився з візажисткою Наомі сім років тому, але одружилися вони тільки у 2005-му. Весілля відбувалося на одному з Багамських островів під романтичною назвою, «Передайз» (тобто у перекладі — «Рай»). Саме завдяки Наомі акторовi вдалося позбутися алкогольної залежності, від якої він страждав на межі 30-річчя. Вона ж допомогла коханому оклигати після страшної аварії, у яку гонщик Джейсон (автоперегонами він захоплювався більше десяти років) потрапив у 2002-му.

      Прістлі сам часто зізнається, що з Наомі він — як у раю, і навіть уявити собі не може життя без «найкращої у світі жінки», яка стала йому одночасно і чудовою дружиною, і добрим другом.