Зась вам, мамо!

03.07.2007
Зась вам, мамо!

Брiтнi - не мамина дочка.

      «Брітні - дуже мила, найчутливіша і найбiльш любляча донька з усіх моїх дітей», - ще порівняно недавно говорила про своє 25-річне чадо Лінн Спірз. І от маєш! «Мила і любляча» донечка подає на рідну матір до суду. Співачка хоче заборонити бабусі бачитися з онуками - 2-річним Шоном Престоном і 9-місячним Джейденом Джеймсом.

      Головний злочин Лінн у тому, що вона має нахабство зустрічатися з онуками на чужій території, тобто в будинку колишнього чоловіка Брітні Кевіна Федерлайна. Співачка ніяк не може вибачити матері й того, що вона стала на бік Федерлайна, коли вирішувалося питання опіки над дітьми після розлучення.

      Напруга в стосунках між співачкою та її матір'ю була й раніше. Свого часу Брітні навіть не захотіла відвідати матір у лікарні, де та лежала з пневмонією. А потім звинувачувала Лінн у тому, що та запроторила її до реабілітаційного центру, де лікують від алкоголізму.

ДО РЕЧI

      Минулого тижня розв'язалася ще одна спірна історія на тему «Батьки і діти». Генетична експертиза визнала Едді Мерфі батьком дитини екс-«перчинки» Мелані Браун. Недарма Едді так не хотів погоджуватися на цей тест. Знав-бо, що рильце в пушку...