Денні Де Віто виставляє рахунки

26.06.2007
Денні Де Віто виставляє рахунки

      Кращої реклами для ресторану, ніж актор Денні Де Віто, ще пошукати треба. Кругленький, пухкенький — ну справжній тобі кухар. Зрештою, до цього додумався і сам комік, який днями відкрив власну їдальню. Аби поїсти у ній, доведеться викласти чималу суму грошей. Щоправда, для відвідувачів цього закладу є маленька компенсація: кожен з рахунків актор підписує власноруч — навіть за автографом ганятися не треба.

      Ресторан, який називається South Beach звели на одному з найбільших курортів штату Флорида — в Маямі Біч. Сам Дені — італієць, тому й заклад збудований в італійському стилі. Оскільки Де Віто відомий своєю пристрастю до смачної та здорової їжі, в його меню можна знайти чимало м'ясних блюд. Зокрема, тут подають стейки, замовлені в різних країнах світу, а також найсвіжіші морепродукти. Це вже не перший заклад такого штибу, відкритий американським коміком. Не так давно актор став власником особистого бренду — лимонного лікеру «Лимончелло». Подейкують, що відкрити ресторан Денні підштовхнув його партнер по фільму «Близнюки» Арнольд Шварценеггер, який теж володіє закладами харчування.

      Значно раніше своїми «харчевнями» обзавівся французький комік Жерар Депардьє — він відкрив у французькій столиці, Парижі, вже два ресторани: «Ля фонтан Гелон» і «Екай де ла Фонтан». Серед пропозицій в меню останнього переважають устриці і страви з морепродуктів.

Михайло ЦВЯХ.