Не дочекаєтесь!

24.06.2007

      Уявіть ситуацію: храм, гроб із тілом, заплакані люди читають молитви над мерцем. Аж раптом «тіло» розплющує очі, підводиться зі свого «останнього прихистку» і починає жахливо хрипіти! Це не кадр із фільму жахів і не уривок з фантастичної повісті, а реальний випадок, який стався у тайванськомі містечку Чіайі.

      Як повідомляє «Лєнта.ру», 87-річний житель тайванської провінції був давно прикутий до ліжка, і його стан не покращувався. Медики заявили родичам пацієнта, що хворий не зможе жити далі без кисневої трубки, вийти з коми йому також не вдасться. Тому родичі забрали дідуся з клініки, щоб, згідно з місцевими традиціями, дати можливість померти старому вдома. Родичі відібрали у дідуся кисневу трубку й почали готуватися до похорону.

      Утім після декількох годин читання молитов чоловік почав самостійно дихати, хоч і з сильним хрипом. Шоковані близькі викликали «швидку», яка відвезла старого назад до лікарні. Збентежені медики прийняли пацієнта, але дати пояснення загадковому видужанню «мерця» так і не змогли. Як кажуть, коли пацієнт хоче жити, закони медицини безсилі...