Ангельський татко

24.06.2007

      Хоч би як голосно не заявляв актор Едді Мерфі, що він має тільки шестеро синів та дочок і ні дитиною більше, хоч би як сильно не опирався генетичній експертизі, але днями йому все ж таки довелося пройти тест на батьківство. Як повідомляє «Газєта.ру», за рішенням суду йому довелося відправитися в одну із клінік Беверлі Хіллз і здати кров на аналіз. Дослідження покажуть, чи є відомий актор батьком двомісячної дочки колишньої «спайс гьорл» Мелані Браун. І якщо аналіз ДНК визначить татком «перченої» дівчинки саме Мерфі, акторові доведеться розкошелитися на чималі аліменти.

      Нагадаю, що роман між 32-річною Мелані Браун і 46-річним Мерфі бурхливо закрутився ще торік і не менш бурхливо обірвався — з ініціативи Едді. Після того як зірки розійшлися, Мел оголосила про вагітність, а у квітні цього року співачка народила дівчинку, яку назвала Ейнджел (Ангел) Айрі. У свідоцтві про народження дівчинки Мелані вказала батьком Мерфі, але актор вiдчайдушно відбивався від небажаного батьківства. Мовляв, чоловіка цілком влаштовують п'ятеро дітей від колишньої дружини Ніколь Мітчелл, з якою актор прожив «у горі та радості» цілих 13 років, та син від попередніх стосунків, а чужих малюків йому не треба.

      Мелані ж була переконана, що татком дитини міг стати тільки Едді, тому найняла одного з найкращих голлівудських адвокатів, аби фахівець довів цей факт у суді. Якщо Мел виграє справу, Мерфі доведеться платити за пелюшки та брязкальця. І не тільки...