Неодружений і знаменитий

19.06.2007
Неодружений і знаменитий

      Коли сексуальний красунчик Метью Макконахі дефілює пляжем у самих плавках, несучи під рукою дошку для серфінгу — дівчата навколо мліють від захвату. Навіть якщо не знають, що цей хлопець — багатий, знаменитий, і головне — неодружений. Проте, саме останнє «достоїнство» вкупі з іншими дозволило Метью здобути першість у рейтингу популярного й шанованого зірками шоу-бізнесу журналу «Піпл». Саме Макконахі, за версією цього видання, був визнаний «холостяком року».

      Новину про свою перемогу «скромний» актор зустрів як належне. Більше того, 37-річна зірка «Сахари» і «Як спекатися хлопця за 10 днів» заявив, що усвідомлює свої переваги і висуває високі вимоги до жінок, які хочуть бути поруч із ним. Очевидно, гаряча іспанка Пенелопа Крус цього іспиту не склала, якщо Метью з нею порвав.

      «Я просто живу власним життям. Моя мета — постійно й напружено працювати», — так Макконахі відповів на запитання, як йому вдається підтримувати себе у такій чудовій формі. За словами «парубка №1», якихось особливих програм у тренажерному залі й дієт він не дотримується. Зате дуже любить проводити час на пляжі, але — грати у волейбол, кататися на серфінгу й плавати, а не просто валятися догори черевом. До речі, за чутками, на пляжі Метью часто «чіпляє» гарненьких дівчат. Однак довго такі стосунки, звісно, не тривають: одне-два побачення — і зірковий донжуан знаходить собі нову жертву.