Мама за прикладом подруги й суперниці

19.06.2007
Мама за прикладом подруги й суперниці

Дженніфер Аністон стане матір’ю й продюсером.

      Колишня дружина Бреда Пітта Дженніфер Аністон вирішила взяти приклад зі своєї суперниці Анджеліни Джолі, яка, власне, й відібрала у неї чоловіка. Джен вирішила всиновити малюка. Як тут не пригадати, що її колись «звинувачували» в тому, що вона не хотіла мати дітей і нібито саме через це втратила Бреда. А тепер, як повідомляє із посиланням на обізнані джерела журнал ОК!, Аністон уже звернулася до відомого агентства з усиновлення дітей.

      Щоправда, сама актриса стверджує, що до такого кроку її підштовхнула зовсім не Джолі, а добра подруга — співачка Шеріл Кроу. Вона також усиновила хлопчика. Спостерігаючи за тим, якою неймовірно щасливою виглядає подруга з малюком на руках, Аністон збагнула, що багато втратила, і вирішила теж пізнати щастя материнства. Спершу — взявши в сім'ю сироту, а потім — хтозна... Принаймні думка про те, щоб самій народити маля, більше Дженніфер не лякає.

      А поки агенти підшукують сиріток, сама актриса активно займається... продюсерською діяльністю. Вона вирішила зняти фільм про жінок — в'язнів техаської тюрми, які у 1940-х роках створили музичну групу й стали дуже популярними. Ймовірно, Аністон не лише виступить продюсером, а й зіграє у стрічці одну з головних ролей. Події фільму грунтуються на реальних подіях — свого часу судові слухання у справі популярного октету прикували увагу всього Середнього Заходу. До слова, дівчат зрештою виправдали й відпустили на волю.