Віртуальним терористам непереливки

16.06.2007
Віртуальним терористам непереливки

      Прем'єри «Міцного горішка-4» з нетерпінням чекають усі. По-перше, шанувальниці таланту мужнього й привабливого Брюса Уїлліса, яким він уже пообіцяв, що в новій серії пригод безстрашного Джона Маклейна доведе: є ще порох у 52-річних порохівницях. А по-друге, подивитися четверту серію бойовика прагнуть, і представники сильної статі, для яких усілякі «екшени» — що для дітей мультики. Серед таких прихильників «Міцного горішка» виявився й міністр національної безпеки Японії Кензей Мізото. Днями після допрем'єрного показу «Горішка-4» в Країні Сонячного Сходу пан міністр вручив Брюсові нагороду за «боротьбу з віртуальним тероризмом».

      Вiдзнака, щоправда, неабияка — звичайний сертифікат у рамочці, де написано, що Брюс вніс великий вклад у цю саму боротьбу. Зате буде що голлівудському плейбою повісити на стіну, аби на старості років, милуючись «грамотою», згадувати про минулі подвиги.

      «Зняти цей фільм було справді дуже важко, — зізнається Уїлліс. — Рік тому, коли зйомки починалися, був великий ризик, що ми взагалі не доведемо справу до кінця». Принагідно актор скромно зазначив, що це перша стрічка, в якій він «програв жінці».