Зовсім не «така» Сієнна

14.06.2007
Зовсім не «така» Сієнна

Сiєна Мiллер заробила погане реноме.

      Бідолашна Сієнна Міллер — хоч на вулицю не виходь. Колись її називали найулюбленішою актрисою Британії, а тепер тільки й роблять, що ображають. Так принаймні стверджує сама Сієнна. В iнтерв'ю таблоїду «Сан» вона поскаржилася, що дуже не любить виходити на вулицю, бо там її чомусь переслідують образливі прізвиська. «Люди вигукують мені в обличчя жахливі речі: наприклад «шльондра» чи «курва»... Мене це дуже ображає, бо ж я насправді зовсім не така, — бідкається 25-річна кінозірка. — У мене ніколи в житті не було романів на одну ніч, і люди чомусь забувають, що з 20-річного віку протягом п'яти років я мала тільки серйозні стосунки. Ну навіщо, навіщо вони таке говорять?».

      Щиро кажучи, і справді складно зрозуміти, чому жертвою людської злоби стала саме Сієнна. Можливо, вона просто звертає увагу на те, що колеги по зірковому цеху її просто ігнорують? Хоча задля справедливості варто зауважити, що після гучного розставання зі своїм давнім бойфрендом Джудом Лоу (парочка сходилася-розходилася разів п'ять) Міллер з'являлася на людях під ручку з багатьма різними чоловіками. Серед інших — із репером Пафом Дідді, акторами Джошем Харнеттом і Хайденом Крістенсеном.

      Саме «дружба» з останнім спричинила скандал: парочку звинуватили в тому, що на зйомках фільму «Фабрична дівчина» Хайден зі Сієнною займалися не кіношним, а реальним сексом.

      Річ у тім, що зазвичай під час зйомок «відвертих» сцен актори користуються спеціальною подушечкою, яку підкладають між жінкою й чоловіком, або одягають нижню білизну тілесного кольору. Звісно, коли у фільмі знімаються реальні чоловік і дружина «прокладок» не роблять, однак займатися сексом «по-справжньому», а не імітуючи його, дозволено тільки під час зйомок порнофільмів. Щоправда, речник Сієнни все заперечив, запевнивши, що так реалістично в сексуальних сценах вона виглядала тільки завдяки своєму акторському таланту. Однак глядачі, очевидно, вирішили інакше...