Виходить і входить

12.06.2007
Виходить і входить

Гламурна Періс знову за гратами.

      Історія з ув'язненням Періс Хілтон потроху перетворюється на комедію. Хоча самій дівчині, звісно, зовсiм не до сміху: її знову запроторили до в'язниці.

      Нагадаємо, з 5 червня спадкоємиця знаменитої готельної імперії мала відбувати у жіночій тюрмі Лінвуд 23-денний строк за керування автомобілем із простроченими правами, однак уже через три дні багату кралю відпустили під домашній арешт. Нібито за медичними показниками: незважаючи на те, що Періс сиділа у досить комфортабельній персональній VIP-камері з усіма необхідними умовами, вона постійно ридала, скаржилася на страшний холод і голод. При цьому від тюремної їжі моделька відмовлялася й постійно натискала на кнопку тривоги, якою ув'язнені повідомляють медичному персоналу тюрми про погане самопочуття. Зрештою це всіх так дістало, що тюремний психолог поставив 26-річній Періс діагноз «схильна до самогубства» і рекомендував перевести її додому — звісно, під нагляд поліції.

      Та недовго міс Хілтон тішилася спілкуванням із сім'єю. Прокуратура Лос-Анджелеса подала протест на її дострокове ув'язнення, і Періс доставили в суд силою («добром» вона йти не хотіла і влаштувала істерику). Дівчина нервувала, рюмсала, а коли суддя зобов'язав її повернутися за грати, причому тепер уже не на скорочений, а на повний термін — 45 діб, розридалася вголос і закричала: «Це неправильно!».

      Із суду Періс одразу доставили назад до Лінвуда, де розмістили в медичному крилі. Там нею опікуються вже навіть не психологи, а психіатри.

      А тим часом шериф, за розпорядженням якого світську левицю перевели на домашній арешт, уже висловив своє обурення новим рішенням суду й заявив, що не можна грати дівчиною у «футбол правосуддя». До речі, на нього самого чекає розслідування, адже шерифа підозрюють у тому, що він відпустив зіркову правопорушницю не просто так.