Новий друг зірки «Друзів»

09.06.2007
Новий друг зірки «Друзів»

Дженніфер Аністон усе ще незамiжня.

      У Дженніфер Аністон, котра після розлучення із Бредом Піттом ніяк не може знайти нове кохання, знову з'явилася надія на серйозні стосунки. Як уже писала «УМ», у грудні минулого року Джен розійшлася з актором Вінсом Воном. Із часу зради Бреда (нагадаємо, той покинув Аністон після п'яти років шлюбу й відтоді живе з Анджеліною Джолі) Вон був її першим «серйозним» хлопцем. Аж до травня 38-річна зірка серіалу «Друзі» просумувала на самоті, а потім познайомилася з британським манекенником Полом Скалфором. Вони вже кілька тижнів зустрічаються і, як стверджує британська газета «Дейлі мейл», поводяться, як справжні закохані.

      Днями папараці «засікли» парочку під час романтичної вечері в ресторанчику курортного міста Санта-Моніка. За свідченнями очевидців, коли Пол із Дженніфер зайшли до закладу, чоловік лагідно обнімав супутницю за плечі, а потім вони цілий вечір трималися за руки через стіл і ніжно дивилися одне на одного. Ніч пара провела разом у будинку Аністон у Беверлі-Хіллз, де Скалфор останнім часом з'являється чи не частіше, ніж у себе вдома. Ще б пак, адже з огляду на досить скромне фінансове становище й любов до дорогих ресторанів, одягу тощо Пол змушений ділити своє помешкання — невеликий будинок у Беверлі-Хіллз — із другом.

      Що цікаво: новий бойфренд Аністон зовні нагадує Бреда Пітта. Полу Скалфору 36 років, і нічим особливим, окрім романів із зірками, він не прославився. У донжуанському списку красунчика — зв'язок із телеведучою Лізою Сноудон, яка потім опинилася в обіймах Джорджа Клуні, двома солістками дівчачої групи All Saints, актрисою Ніколь Епплтон тощо. З модельних робіт найвідомішою є контракт зі знаменитим виробником джинсів Levi's, яка у 1997 році зробила Пола своїм «обличчям». А до цього хлопець, який покинув школу в 16-річному віці й відтоді ніде не вчився, мріяв стати професійним боксером і підробляв на будівництві. Особливих успіхів ні на спортивній, ні на модельній ниві Скалфор не досяг, хоча й досі час від часу з'являється на показах відомих кутюр'є — наприклад, Жана Поля Готьє.