Три «лимони» для офіціантки

05.06.2007

      Інколи для того, аби зробити блискучу артистичну кар'єру, не потрібно довго вчитися, працювати й оббивати пороги продюсерів — достатньо лише опинитися в потрібний час у потрібному місці. У цьому на власному досвіді переконалася скромна офіціантка маленького лондонського кафе «Гола черепаха», яка за одну мить стала знаменитістю й ось-ось стане мільйонеркою.

      Річ у тім, що 18-річна Вікторія Харт інколи підробляє у своєму ж кафе співачкою, позаяк iз дитинства має прекрасний голос. За збігом обставин, вона опинилася на благодійній вечірці в Каннах, де виконала всього лише одну пісню зі свого репертуару. Як розповідає Вікторія, їй зовсім випадково запропонував виступити на концерті перед зірками «друг одного друга». Дівчина спершу вагалася, а тоді дала згоду.

      Свінгову джаз-композицію слухала неабияка аудиторія: кілька «друзів Оушена», зокрема, Джордж Клуні та Бред Пітт, Анджеліна Джолі та ще чимало голлівудських знаменитостей. Усі вони були у захваті від невідомої співачки й не скупилися на компліменти її блискучому виконанню. А по завершенні концерту Вікторія отримала одразу кілька пропозицій від солідних звукозаписувальних компаній. Більше того, вони вже розпочали боротьбу за право підписати зі співачкою контракт і наввипередки пропонують міс Харт величезні гонорари. Одна з останніх пропозицій — 3 мільйони доларів за запис лише цієї пісні! Зокрема, таку суму готовий заплатити лейбл «Юніверсал».

      Вікторія поки що думає — звісно, не над тим, чи варто перекваліфіковуватися у співачки, а над тим, співпраці з якою саме компанією надати перевагу. Хоча господар «Голої черепахи», який влаштував на честь новітньої зірки вечірку, вже заявив: якщо Віка надумає повернутися на роботу офіціантки, місце в його кафе для неї завжди знайдеться.