Періс стала янголом

05.06.2007
Періс стала янголом

Періс Хілтон.

      Періс Хілтон ніхто не впізнає. Зовні спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії не змінилася — усе та ж худюча білявка з обкусаними нігтями й хтивим поглядом. Але своєю поведінкою світська левиця шокує навіть папараці, які звикли , що жоден день Періс не обходиться без якоїсь епатажної витівки. Можна собі уявити подив фотографів, які йшли слідом за міс Хілтон, сподіваючись зафіксувати якийсь «смажений» факт, а натомість опинилися... на богослужінні. Так-так, Періс тепер ходить до церкви, читає Біблію й усім своїм виглядом демонструє, яка вона чемна і правильна. А ще любителька швидкої їзди «під мухою» пересіла з авто на велосипед і кинула пити.

      Але любителям почитати про скандалістку Періс нема чого засмучуватися — така видозміна, безперечно, довго не триватиме. Просто дівчина дуже зраділа, що суд пом'якшив їй покарання за керування автомобілем у нетверезому стані й із нечинними правами (нагадаємо, тепер панночка Хілтон відсидить не 45 дiб, а лише 23). І тепер прагне довести суддям, що ті не помилилися, повіривши в її прагнення виправитись.

      Уже сьогоднi на дівчину чекає лос-анджелеський виправний центр для жінок, де для неї вже підготували спеціальну VIP-камеру. Однак сидітиме Періс не сама, а разом із жінкою, засудженою за аналогічну провину, — правопорушення за кермом, зокрема значне перевищення швидкості (так-так, у деяких країнах садять і за це). Як пояснює адміністрація в'язниці, компаньйонку по камері елітній «клієнтці» підбирали таку, яка не захоче заробити багато грошей на зізнаннях журналістам про тюремні будні Хілтон. До слова, всіх працівників в'язниці вже попередили, що за будь-які фото Періс, продані у пресу, вони будуть негайно звільнені.

      А щоб папараці не нудьгували, поки їхня улюблениця сидить у в'язниці, 18-річна швейцарка Серайна Хартманн, яка як дві краплі води подібна до Періс, уже запропонувала «підмінити» багатійку в світській тусовці. Хоча навряд чи це в неї вийде, адже дівчина сама зізнається, що за жодних умов не сяде за кермо нетверезою, не показуватиме стриптиз на вечірках і не зніматиметься у порнофільмах. Ну й кому потрібен такий занудний двійник?