Зірки одружуються восени

30.05.2007
Зірки одружуються восени

Колумбійка Шакіра Мебарак щаслива iз сином екс-президента Аргентини.

      Найвідоміша колумбійка незабаром стане дружиною сина колишнього президента Аргентини. Популярна не лише в себе на батьківщині, а й в усьому світі співачка Шакіра розбила серця мільйонам своїх прихильників чоловічої статі, заявивши, що у вересні виходить заміж. Обранцем 30-річної красуні став 34-річний юрист Антоніо де ла Руа — теж вельми симпатичний молодик. Закохані мали достатньо часу для того, аби випробувати свої почуття, адже вони разом іще з 2000 року.

      Перша зустріч Шакіри Мебарак з Антоніо відбулася у столиці Аргентини Буенос-Айресі — вони зайшли пообідати в один і той самий ресторан. «Мене зразу привабив цей хлопець, і мені дуже захотілося, щоб він мене помітив, — розповідає зірка. — Але того разу ми лише обмінялися поглядами, і все». Насправді ж, як виявилося, симпатичний брюнет також звернув увагу на вродливу дівчину. І, очевидно, впізнав, позаяк через кілька днів за лаштунками концерту Шакірі представили його як великого її шанувальника. «В ту мить я зрозуміла, що ми створені одне для одного», — зізнається співачка.

      І коли з'ясувалося, що Антоніо — син чинного на ту мить президента Аргентини, закоханій дівчині було геть байдуже, хто він і чим займається. «Ця зустріч змінила все моє життя», — каже Шакіра. Саме після знайомства з майбутнім чоловіком вона написала багато нових пісень і видала дуже популярний диск Laundry Service.

      За даними жовтої преси, своє весілля пара хоче зіграти на одному з курортів Домініканської Республіки.