Гумова Вікторія

26.05.2007
Гумова Вікторія

Вiка Бекхем любить фотографуватися.

      Оригінальний спосіб боротьби з ненависними папараці вигадала Вікторія Бекхем. Дружина знаменитого футболіста вирішила, що давити фотографів автомобілями, як Ліндсей Лохан чи Кіану Рівз, або бити їм морди, як Рассел Кроу — це вчорашній день. Та й навіщо, якщо можна їх просто... розіграти.

      Зібралася Вікторія в лос-анджелеський ювелірний магазин «Шопард». А там, природно, на неї вже очікував величезний натовп озброєних фотоапаратами папараці. Побачивши машину місіс Бекхем, вони кинулися до дверей і приготувалися до «атаки». Але замість тендітної знаменитості її охоронці галантно відчинили двері й вивели з авто... гумову ляльку.

      Класична представниця секс-шопу була одягнена в тому ж стилі, в якому одягається Вікторія, тож не дивно, що крізь затемнене скло фотографи спершу розгледіли в ній саме колишню «спайс гьорл». А Віка, спостерігаючи збоку за подивом папараці, нареготалася від пуза. Тобто від тієї дірки, яку має на його місці.

      Як повідомляє британська преса, до цього розіграшу зірка, яка прилетіла до Лос-Анджелеса для зйомок реаліті-шоу про переїзд Бекхемів до США, підготувалася заздалегідь. Вікторія сама пішла до секс-шопу й понад 45 хвилин розглядала виставлені там товари, безперервно хихикаючи. За свідченням продавців, клієнтка дуже вподобала вінілові рукавички з тонких ремінців до ліктя, але придбала тільки гумову ляльку.

      До речі, після того, як папараці прийшли до тями й оцінили жарт, пані Бекхем дозволила їм сфотографувати себе разом із гумовою «обманкою».