Каяття як порятунок репутації

23.05.2007
Каяття як порятунок репутації

Сильвестр Сталлоне.

      «Роккі» нарешті виплутався з неприємного скандалу, який ледве не коштував йому репутації. Нагадаємо, що ще 16 лютого Сильвестра Сталлоне, який прилетів до Австралії представляти свій новий фільм «Рокі Бальбоа», в аеропорту Сіднея затримали митники. У кінозірки знайшли ампули з речовиною, ввезення якої в Австралію заборонене. Тільки завдяки його всесвітній популярності актора не видворили за межі країни. Зате Слаю довелося витримати неприємний обшук у його готельному номері, а згодом і судові слухання. Спершу голлівудський «качок» проігнорував служителів австралійської Феміди, приславши до суду свого представника, однак потім збагнув, що краще покаятися особисто, аби «відмити» своє добре ім'я.

      Отже, минулого тижня 60-річний актор офіційно приніс вибачення суду і владі Зеленого континенту — за те, що провіз на територію Австралії 52 ампули із забороненим (до слова, і в Сполучених Штатах теж) гормональним засобом, який використовують для нарощування м'язової маси. «Я зробив жахливу помилку», — визнав актор у письмовій заяві.

      Завдяки добровільному каяттю Сталлоне, можна сказати, відбувся «малою кров'ю»: як повідомляє агенція «Франс-пресс», його оштрафували на 2975 австралійських доларів (що дорівнює 2452 доларам США), а також стягнули ще 10 тисяч австралійських (або 8 250 американських) доларів на судові витрати. Для зірки такого рівня, як Слай, це, звісно, просто копійки.