«Мильні опери» народжуються у ванні

23.05.2007
«Мильні опери» народжуються у ванні

      Гаряча латиноамериканська кров не дозволяє невтомній Дженніфер Лопес зупинитися ні на хвилину. Співачка, актриса, модельєр, ресторатор — це все про неї. Найдивовижніше, що в усіх цих амплуа власниці найвідоміших у світі сідниць вдається бути однаково успішною. Тож можна майже напевно сказати, що й нове починання Дженніфер глевким млинцем не стане.

      Цього разу 36-річна Джей Ло вирішила виступити в ролі продюсера телевізійного міні-серіалу. Як повідомляє американська преса, це невеличке «мило» під назвою La Flor Palida стане іспаномовним аналогом «Відчайдушних домогосподарок». Цікаво, що на ідею відзняти таку жіночу мильну оперу Дженніфер наштовхнуло... справжнє мило. За словами виконавчого продюсера майбутнього серіалу, ідея його відзняти спала їй на думку тоді, коли Джей Ло ніжилася у пінній ванні. «Я одразу ж із неї вилізла й написала сценарій на 12 сторінок», — хвалиться Лопес.

      Музичним супроводом «Відчайдушних домогосподарок» по-латиноамериканському стануть, як і можна було очікувати, композиції з нового іспаномовного альбому Дженніфер Como Ama Una Mujer. А от сама співачка-актриса-продюсер, швидше за все, у кадрі не з'явиться. Телесеріали — це для неї надто дрібно. Наразі Джей Ло завершила зйомки у біографічному фільмі El Cantante — про пуерториканського танцівника Гектора Лаво, де зіграла роль коханої головного героя. А роль самого Гектора дісталася чоловікові Джей Ло, співакові Марку Ентоні.