Шкідлива зірка

11.05.2007
Шкідлива зірка

      «Погане дівчисько» Голлівуду Ліндсей Лохан знову підтвердила свою репутацію. Виявляється, не минуло й трьох тижнів відтоді, як Ліндсі вийшла з «витверезника», де проходила курс реабілітації від алкогольної та наркотичної залежності, а вона знову почала вживати наркотики. У пресу потрапило «домашнє відео», відзняте наприкінці березня однією з подруг актриси. На цьому запису чітко видно, як у туалеті ексклюзивного нічного клубу «Теддіз» у Голлівуді 21-річна Лохан нюхає кокаїн.

      Цей момент, як виявилося, відзняла подруга Ліндсей, яка розважалася порошком із нею за компанію. Більше того, підла дівка розповіла таблоїду «Ньюз оф зе ворлд», що кінозірка і знову не лише нюхає та курить «травку», а й активно випиває. «Ви думаєте, що в тій пластиковій пляшці, з якою вона вічно носиться, аби продемонструвати «здоровий спосіб життя», дійсно вода? Нічого подібного: насправді Ліндсей заливає туди горілку!» — розкрила секрет кінозірки тепер уже, безперечно, колишня подруга.

      За словами «джерела» (своє ім'я дівчина, природно, воліє тримати в таємниці), Лохан вживає дуже багато кокаїну. А нанюхавшись, любить роздягнутися й ходити по будинку повністю голою, незалежно від того, чи є ще хтось удома (наприклад, гості). А вся історія з реабілітацією й нібито лікуванням була звичайнісіньким піаром — зірка фільму «Шалена п'ятниця» просто хотіла продемонструвати, що хоче вилікуватися, та ще й викликати до себе жалощі.

      Ця історія вже викликала в Америці грандіозний скандал. І якщо Лохан знову захоче повернути собі любов публіки, їй доведеться неабияк постаратися. Щоправда, прихильниками актриси є переважно підлітки, а в їхніх очах вживання наркотиків навряд чи здатне розвінчати кумира. Хіба що подати їм дуже поганий приклад. Не дивно, що батьки тінейджерів, які «фанатіють» від Ліндсей, страшенно люті на Ліндсей.