Від топ-моделі до топ-блондинки

24.04.2007
Від топ-моделі до топ-блондинки

      Схоже, британський співак Джеймс Блант, який тільки-но розійшовся з чеською топ-моделлю Петрою Нємцовою, недовго залишатиметься «безгоспним». На симпатичного чоловіка вже накинула оком любителька швидких романів Періс Хілтон. Знаючи її наполегливість, навряд чи Блант зможе довго опиратися чарам мільйонерки.

      Як розповідає сайт Imdb.com, днями парочку помітили в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса. Джеймс розважався у компанії обох сестер Хілтон, однак на скромну Нікі вони з Періс звертали мало уваги. За словами свідків, співак і спадкоємиця готельної імперії трималися за руки, весело сміялися, не зводили одне з одного очей, а коли танцювали повільний танець, то й поцілувалися, не соромлячись сторонніх очей.

      Ну добре, Джеймс офіційно заявив про те, що після розставання з Нємцовою став вільним. А от Періс лише за кілька днів до цього зізнавалася в теплих почуттях до актора з телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» Джоша Гендерсона й навіть нібито почала з ним зустрічатися. Так принаймні думав сам Джош. Втім багатенькій блондинці не звикати міняти хлопців, як рукавички. І 33-річному Бланту теж навряд чи варто розраховувати на тривалий роман із легковажною

світською левицею.