Заміж — у сукні Попелюшки

14.04.2007
Заміж — у сукні Попелюшки

Досі мультфільми Дiснея надихали творців еротичного вбрання. Таку ось копію сукні Попелюшки, лише сильно вкорочену, можна купити в інтернет-магазинах за 45 доларів.

      Одна з найвідоміших у світі кінокомпаній, знаменита анімаційна студія «Уолт Дiсней» відтепер втілюватиме казкові мрії своїх шанувальників у життя. Точніше, шанувальниць. Адже саме для них призначений новий сервіс «Дiснея» — пошиття розкішних весільних суконь.

      Як повідомляє прес-служба компанії, джерелом натхнення для створення колекції весільних туалетів стануть героїні дiснеївських мультиків — принцеси, феї та інші казкові красуні. Перша колекція марки грунтуватиметься на образі Попелюшки.

      Як запевняють творці лінії весільного вбрання від Уолта Дiснея, сукні не будуть точними копіями тих, що ми звикли бачити в анімаційних фільмах студії. Головне — передати казкові мотиви, від яких у захваті не одне покоління юних леді. Саме тому напевне можна сказати тільки одне: стиль суконь буде далеким від класичних весільних нарядів і вже точно не обмежуватиметься білим кольором — майстри планують залучити до своєї палітри рожеві, жовті, блакитні та інші відтінки. Зокрема, у мультику про Попелюшку її сукня — світло-блакитна і з білими воланами.

              Для реалізації свого задуму компанія «Уолт Дiсней» запросила відому дизайнерку весільної моди Кірсті Келлі, яка вже створює колекції весільних суконь за мотивами «Попелюшки», «Білосніжки», «Сплячої красуні» й «Русалоньки». Вартість казкового вбрання буде відносно скромною — від 1,1 до 2,9 тисячі доларів. Очікується, що перша колекція надійде в продаж у жовтні.