Не стріляйте у Сієнну Міллер

12.04.2007
Не стріляйте у Сієнну Міллер

Акторці Сієнні Міллер тепер потрібна допомога психологів.

      У британської кралечки Сієнни Міллер — не життя, а суцільний стрес. І йдеться зовсім не про любовні переживання. Розлуку зі зрадливим Джудом Лоу чарівна акторка вже давно пережила й заспокоїлася. Справа значно серйозніша: останнім часом Сієнна вже кілька разів опинялася в ситуаціях, небезпечних для життя.

      Спершу зірку свіженького фільму «Фабрична дівчина» переслідував маніяк-трансвестит. Цей тип так налякав Сієнну, що вона змушена була всюди ходити в супроводі двох амбалів-охоронців. Що цікаво, переслідувач був охоплений маніакальною пристрастю навіть не до самої Міллер, а до музи знаменитого художника 1960-х Енді Уорхолла — Едді Седжвік. У фільмі «Фабрична дівчина» Сієнна зіграла роль Едді, і, схоже, вдало. Втім зрештою закоханого трансвестита таки вдалося спекатися, хоча нерви в актриси після цього випадку розхиталися неабияк.

      Тож можна собі тільки уявити, який жах охопив 25-річну кінозірку, коли в лондонському нічному клубі «Куку», де вона спокійно відпочивала, розпочалася стрілянина! Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», Сієнна спершу заціпеніла, а потім упала в істерику. Вгамувати її не вдалося навіть охоронцям, які ледве витягли на вулицю актрису, що шалено верещала й дряпалася.

      Очевидно, після цього Міллер точно доведеться звернутися по допомогу до психолога. Що ж до стрілянини, то її, як виявилося, спровокували... папараці. Одному молодому чоловікові так набрид натовп фотографів, які «полювали» на знаменитостей, що він приніс пневматичну рушницю і ледве не «вполював» самих папараці, кілька разів вистреливши в їх напрямку. «Мішені» розбіглися неушкоджені.