Агенти Скаллі і Малдер знову разом

07.04.2007
Агенти Скаллі і Малдер знову разом

Девід Духовни і Джилліан Андерсон у ролях, які зробили їх знаменитими.

      Актор Девiд Духовни підтвердив, що в Голлівуді триває підготовка до зйомок сіквелу повнометражного фільму «Секретні матеріали» («Ікс-файлз», або ж, в українському варіанті, «Цілком таємно»). За словами Духовни, творці відомого телевізійного серіалу Кріс Картер і Френк Спотніц уже завершують сценарій майбутньої картини. Як інформує сайт Hollywood.com із посиланням на актора, сюжет фільму Картер і Спотніц придумали ще кілька років тому, однак лише тепер проект зрушив із мертвої точки.

      Екранний агент Малдер із радістю сповіщає, що виконавиця ролі агента Скаллі Джилліан Андерсон теж погодилася взяти участь у новому фільмі. «Ми забули, за що ненавиділи один одного, і тепер згадуємо тільки те, за що любимо. Ми щасливі повернутися до цих героїв», — каже Девід Духовни.

      Нагадаємо, що повнометражний фільм Роба Боумена «Секретні матеріали» 1998 року базувався на суперпопулярному телесеріалі і зібрав у світовому прокаті понад 189 мільйонів доларів. Творці сіквелу «Ікс-файлз» сподіваються, що таким самим успішним буде й друга частина фільму.