Сина врятували, пора й дім збудувати

31.03.2007
Сина врятували, пора й дім збудувати

Так Анджеліна Джолі забирала Пакса Тхена із В'єтнаму. (Фото РЕЙТЕР.)

      Неприємності просто-таки переслідують Анджеліну Джолі та Бреда Пітта. Правда, на те вони й голлівудські зірки та мільйонери, аби успішно всіляких проблем уникати. От і цього разу службам безпеки вдалося упередити викрадення нового сина пари, в'єтнамського хлопчика Пакса Тхена, тож усе завершилося добре, ще й не почавшись.

      Як повідомляє сайт Рeople.com, викрадення хлопчика, якого Енджі всиновила буквально днями, планувало злочинне угруповання. Злочинці розраховували на величезний викуп — сто мільйонів доларів. У серйозності їхніх намірів сумніватися не випадає, оскільки в послужному списку банди є вже чимало зухвалих викрадень заради викупу.

      На щастя для Джолі та її сім'ї, про плани угруповання дізналися британські спецслужби, які негайно попередили співробітників особистої охорони Анджеліни, Бреда і їхніх дітей. І висококласні фахівці зробили все, аби лиха не сталося. Щоправда, деталей операції не повідомляють. Єдине, про що вдалося дізнатися пресі, — викрадення планувалося ще тоді, коли Джолі оформляла у В'єтнамі документи на всиновлення хлопчика.

      Нагадаємо, що вже після повернення Анджеліни до США у Пакса Тхена «знайшлася» мама — 29-річна наркоманка, яка погрожує відібрати малюка у голлівудської зірки. Ніхто не сумнівається, що насправді в'єтнамськiй жiнцi потрібні тільки гроші, тому в разі крайньої потреби Джолі готова заплатити «відступне». Тим паче що ця сума вже напевне буде меншою за сто мільйонів.

      А поки що Анджеліна з Бредом насолоджуються сімейним щастям і не звертають уваги на «дрібні неприємності». Минулі вихідні закохані провели в Домініканській Республіці, де, за чутками, прикупили шмат землі в дуже мальовничому місці. Тепер Пітт займається проектуванням майбутнього сімейного гніздечка, яке обіцяє стати одним із найрозкішніших об'єктів нерухомості, що ними володіє зіркове подружжя.