Чекаємо лелеку? Тільки б не «качка»!

31.03.2007
Чекаємо лелеку? Тільки б не «качка»!

      «Оскароносну» кінозірку Ніколь Кідман знову оголосили вагітною. Преса вже не вперше повідомляє про те, що австралійська красуня чекає дитину, однак досі ці повідомлення виявлялися «качками» — Ніколь дуже хоче завагітніти, але їй ніяк не вдається. 40-річна актриса вже зверталася по допомогу до найкращих лікарів, які обіцяють, що зроблять усе можливе, але досі Кідман тільки мріяла про радощі материнства.

      Тож хочеться сподіватися, що нинішня радісна новина — не помилка. Адже, заявляючи про те, що Ніколь нарешті вдалося завагітніти, австралійські й американські ЗМІ посилаються на дуже близьких друзів актриси. Ці нібито надійні джерела стверджують, що інтенсивне лікування дало результати й Кідман повідомила близьким, що чекає дитину. За словами інформаторів, актриса та її чоловік, музикант Кейт Урбан, буквально «літають у хмарах від щастя», адже вони дуже мріяли про нащадка. Щоправда, сама пара поки що жодних повідомлень із цього приводу не розповсюджувала.

      Нагадаємо, у Ніколь є двоє прийомних дітей — донька Ізабелла та син Коннор, яких актриса всиновила ще у шлюбі з Томом Крузом. Заміж за Урбана одна з найдорожчих актрис Голлівуду вийшла у червні минулого року й відтоді допомагає чоловікові... лікуватися від алкоголізму. За словами Кейта, саме любов і підтримка Ніколь витягли його з «прірви», у яку він постійно скочувався, тож тепер у подружжя є всі шанси зажити спокійним і безхмарним сімейним життям.