Глухий кут — позаду

27.03.2007
Глухий кут — позаду

«Бiлявка в шоколадi» знайшла бойфренда помiж «Вiдчайдушних домогосподарок».

      Це, звісно, смішно, але Періс Хілтон знову розійшлася зі Ставросом Ніархосом. Роман спадкоємиці знаменитої готельної імперії зі спадкоємцем одного з найбільших морських бізнесів тривав кілька років, щоправда, з неабиякими перервами. Парочка двічі збиралася одружитися і разів зо п'ять сварилася на все життя, але, в принципі, роман зі Ставросом можна назвати найдовшим у переліку любовних пригод Періс.

      Іще минулого місяця вони разом відзначали день народження Хілтон, усім своїм виглядом демонструючи палку любов і вірність. А вже буквально через тиждень з'явилися повідомлення про те, що 26-річна Хiлтон укотре залишилася без пари. Перевірити правдивість цієї інформації пресі довго не вдавалося, оскільки сама Періс, кокетуючи, її ні підтверджувала, ні спростовувала. І тільки днями стало відомо, що з 21-річним Ставросом багата білявка таки дійсно розійшлася. «Їхні стосунки зайшли у глухий кут, — розповіли друзі колишніх закоханих журналу Lіfе & Style. — Але розійшлися вони добрими друзями».

      Але такі дівчата, як Періс, довго самотніми не залишаються. Як повідомляє сайт Starpulse.com, епатажну мільйонерку вже «засікли» в компанії актора Джоша Гендерсона, який, зокрема, відомий за серіалом «Відчайдушні домогосподарки». На вечірці, влаштованiй Періс, молоді люди не відходили одне від одного, а потім узагалі начхали на можливі плітки й почали палко цілуватися, сидячи на дивані.