Голлівуд для Сари

24.03.2007
Голлівуд для Сари

Сара Гіваті — поки що тільки модель.

      Усе-таки не даремно обурені фанати Кайлі Міноуг іронізували з приводу нового кохання колишнього хлопця співачки, французького актора Олів'є Мартінеса. Мовляв, даремно Олів'є покинув Кайлі заради ізраїльської моделі Сари (або Сараї) Гіваті — їй нічого, окрім грошей та зв'язків, не потрібно. Так воно чи ні, але дивіденди від роману з Мартінесом Сара вже отримує. Бо поки закоханий актор знайомив на 16 років молодшу подругу з батьками, демонструючи їй серйозність своїх намірів, Гіваті прикинула, що завдяки цьому роману може вийти на значно вищий кар'єрний рівень, ніж зараз.

      Так воно і сталося: засвітившись у пресі та на телебаченні завдяки роману з «колишнім» Кайлі Міноуг, 25-річна манекенниця зацікавила Голлівуд. Їй запропонувала співпрацю сама Шара Каплович — відомий продюсер і власниця одного з найуспішніших голлівудських агентств. Шара (судячи з імені й прізвища — співплемiнниця Сари) є особистим агентом Джорджа Клуні, Роберта Де Ніро та багатьох інших зірок всесвітнього масштабу. Причому з жінками пані Каплович не працює: її клієнти — тільки чоловіки. Тим більшим є успіх Гіваті, заради якої Шара зрадила свої принципи і підписала з молодою ізраїльтянкою контракт на представництво її інтересів у Голлівуді.

      Результат не забарився: як повідомляє сайт News.ru-Israel, завдяки Каплович Сара вже отримала свою першу велику роль. Про що саме буде фільм за її участю, наразі не повідомляється, але вже відомо, що партнером Гіваті по знімальному майданчику стане відомий голлівудський актор Стівен Дорф, який грав у фільмах «Блейд», «Кров і вино», «Війна тіней» тощо.