Індіані знайшли дівчину

21.03.2007
Індіані знайшли дівчину

37-річна Блашетт відтінятиме 64-річного Форда.

      Повідомивши про те, що ось-ось розпочнуться зйомки четвертого фільму про пригоди Індіани Джонса, продюсери одразу як води в роти понабирали. Але цікавість до проекту треба підігрівати. Тому хоч і дозовано й обережно, а такі-сякі новини зі «штабу» найвідомішого кіношного археолога усе ж просочуються.

      Так, днями стало відомо, що одну з головних ролей у нових пригодах Індіани зіграє «оскароносна» Кейт Бланшетт. Актриса вже підписала контракт і готується до зйомок. У якому саме амплуа — секрет. З огляду на пристрасть Кейт до пригод, очевидно, роль буде «гарячою».

      До речі, адреналіном 37-річна Бланшетт «підживлюється» тільки на знімальному майданчику, оскільки в житті веде переважно спокійне й тихе життя доброї дружини (її чоловік — сценарист Ендрю Аптон), матері двох маленьких синів. Як колись зізналася актриса, саме мир і затишок у сімейному гніздечку спонукають її до втілення на екрані буремних образів — «для розрядки». Щоправда, грати стервозних дамочок або войовничих амазонок Кейт пропонують нечасто.

      Зараз Бланшетт знімається у фільмі «Цікавий випадок із Бенджаміном Баттоном», де її партнером уже вдруге поспіль (після фільму «Вавилон») став Бред Пітт. Більше того, Бред навіть прихопив із собою на зйомки свою дев'ятимісячну донечку Шайло Нувель, яка «засвітилася» в кількох епізодах.

      Що ж до «Індіани Джонса», то знімальний процес, за попередніми планами, стартує у червні. Головну роль традиційно зіграє Гаррісон Форд, який у свої 64 роки ще хлопець хоч куди, а прем'єру фільму призначено на 22 травня 2008 року.