Герміона «вбиває» Гаррі

21.03.2007
Герміона «вбиває» Гаррі

Амбітна Емма Уотсон хоче розкрити свій талант в інших кінопроектах.

      Велику свиню підклала всім фанатам кінопригод Гаррі Поттера  Емма Уотсон — виконавиця ролі Герміони Грейнджер. Річ у тім, що Емма категорично відмовилася підписувати контракт на зйомки у двох останніх фільмах про юного чарівника та його друзів. Як повідомили пресі представники кінокомпанії Warner Brothers, міс Уотсон «стомилася від ролі Герміони й хоче спробувати свої сили в інших проектах». Кіношники наголошують, що вмовляли дівчину, як могли. Зокрема, запропонували їй гонорар у розмірі 3,9 мільйона доларів!

      Утім могли б розкошелитися й на більшу суму. Адже фільми про Гаррі Поттера приносять кіностудії шалені прибутки, тож не завершити кіноепопею було б щонайменше нерозумно. Не кажучи вже про велике розчарування, якого в такому випадку зазнають шанувальники Поттера та його друзів зі школи Гогвартс. Нагадаємо, вихід чергової, уже відзнятої серії — «Гаррі Поттер і Орден Фенікса» — запланований на 13 липня цього року. А зйомки шостої частини фільму — «Гаррі Поттер і напівкревний принц» — мали розпочатися восени.

      Відмова 16-річної Емми Уотсон від продовження контракту ставить під загрозу весь проект, адже навряд чи глядачі сприймуть у цій ролі іншу актрису. До речі, головний герой — Гаррі Поттер, він же актор Деніел Редкліфф, — підписав контракт на зйомки обох останніх серій кіноепопеї. Не відмовлявся від участі в подальших зйомках і Руперт Грінт, який грає Рона Уїзлі.