Шкільна «еротика»

20.03.2007

      У Черкасах черговий «школярський скандал». Цього разу в центрі уваги елітна Черкаська гімназія №1, де вивчають англійську мову з першого класу і куди потрапити простим смертним не так просто.

      Цей навчальний заклад «прославили» учні 10-го класу: п'ятеро бовдурів із 10-В зняли на відео свої голі дупи та геніталії. Зйомки «фільму» проходили на перервах у класах фізики та англійської мови. У 13-хвилинному «кіно» п'ятеро хлопців застрибують на парти, знімають штани і безсоромно світять своїми інтимними місцями, знімаючи все те на мобільні телефони та цифрову відеокамеру. Потім один із них показує, як він із задоволенням дзюрить у пляшку і тут же п'є звідти. «Зйомки» потім продовжилися і біля школи.

      Відеоролик, знятий за словами самих 16-річних «режисерів» та «акторів», по-приколу, вони демонстрували лише перед друзями. А на люди цей фільм вийшов завдяки мамі однієї з юних глядачок: вона принесла те відео на телебачення. А вже там це «кіно» показали усім Черкасам.

      Спеціально створена після цього комісія Черкаського міського управління освіти винесла свій вердикт, виписавши по догані директору гімназії №1 Катерині Кириловій, а ще її заступнику з виховної роботи, класному керівнику 10-В, вчителям фізики та англійської мови, практичному та соціальному педагогам за неналежне виконання своїх посадових обов'язків.

      «Цікаво, що один із батьків хлопців заявив, що вони ще й не таке витворяли, коли були малими, тільки тоді мобільних телефонів не було. До речі, ці школярі мають досить дорогі мобільні телефони», — говорить «Україні молодій» начальник управління освіти Черкаського міськвиконкому Анатолій Депутат. За його словами, інформацію про те, що сталося в Першій міській гімназії, вже передано до прокуратури та міліції. Не виключено, що батьків юних нудистів буде притягнуто до адміністративної відповідальності.