Автопакет «Все включено»

13.03.2007

      Один із найбільших банків України — Надра Банк — вивів на фінансовий ринок новий продукт — Автопакет «Все включено», розроблений у рамках програми повномасштабного ребрендингу банку. Автопакет містить цілий спектр послуг, серед яких, власне, автокредит, страховий поліс КАСКО на весь термін кредитування, тарифний пакет, розпорядження для автоматичного погашення кредиту з поточного рахунку клієнта тощо.

      — Наш девіз: «Авто в кредит — час у подарунок!» — каже президент Надра Банку Ігор Гiленко, — має практичну основу. Так, клієнту не потрібно щорічно переоформлювати страховку на автомобіль, щомісяця стояти в черзі для внесення чергового платежу за кредитом, бігати у різнi установи, щоб оформити необхідні документи. Банк усе зробить самостійно. Все, що вам потрібно, — це подати у відділ Надра пакет документів і оформити постійно діюче розпорядження, яке дозволить банку автоматично перераховувати вказану вами суму з вашого поточного рахунку. Платоспроможність клієнта розраховується таким чином, щоб після оплати щомісячного платежу за кредитом в клієнта залишалося достатньо грошей для нормального харчування, відпочинку тощо.

      Щоб оформити кредит на купівлю авто, зовсім не обов'язково їхати в банк. Достатньо набрати телефон цілодобового Контактного центру, оператори якого допоможуть вам спланувати Автопакет, а також розрахують суму щомісячного платежу за кредитом, виходячи із побажань і фінансових можливостей клієнта. Після цього він надає банку пакет необхідних документів, і впродовж одного дня отримує остаточне рішення про кредитування.

      У рамках Автопакета «Все включено» клієнту надається можливість оформлення полісу страхування громадянської відповідальності й страхування від нещасних випадків — за бажанням. Крім того, можна отримати кредитні кошти на оплату додаткових витрат, оформивши «Справжню кредитну картку» з безвiдсотковим періодом кредитування.

      У Надра Банку видають кредит на купівлю автомобіля: як вітчизняного, так і іноземного виробництва, як нового, так і такого, що був у експлуатації. Термін кредитування для нових автомобілів — до семи років, для старих — до п'яти. При цьому кредит оформлюється як iз початковим внеском, так і без нього. Винятками є кредити на автомобілі, що були в експлуатації, для купівлі яких за рахунок банківської позики необхідно внести спочатку не менше 20 відсотків суми кредиту.

      Автопакет «облаштований» таким чином, що система вiдсоткових ставок абсолютно прозора і достатньо гнучка. Одне слово, існують певні прийоми, що дозволяють зробити співробітництво з банком максимально вигідним для клієнта. Наприклад, ви можете відкрити один із тарифних пакетів Надра Банку (в цьому випадку вiдсоткова ставка за кредитом знизиться на 0,1—0,5 відсотка), оформити зарплатний проект у Надра (ставка «падає» на 0,1 відсотка), отримати кредитні кошти в євровалюті тощо.

Юлiя МАТВIЄНКО.