Співочий екс-шпигун

13.03.2007
Співочий екс-шпигун

Пірс Броснан.

      Красень-брюнет Пірс Броснан, якого безжальні продюсери «бондіани» списали з ролі спецагента 007 «на пенсію», доводить, що є ще порох у порохівницях. І який порох! Незабаром Пірс продемонструє свої вокальні дані в кіноверсії мюзиклу «Мамма міа!», створеного на основі пісень групи ABBA. Як повідомляє Lenta.ru, зйомки проекту розпочнуться 25 червня у Лондоні.

      Партнеркою Броснана по зйомках стане одна з найкращих актрис Голлівуду, «оскароносна» Меріл Стріп, із якою Пірс співатиме кілька відомих дуетів. «Щойно я дізнався, що в «Мамма міа!» гратиме Меріл, одразу ж без вагань погодився на зйомки, — зізнається актор. — Окрім того, я бачив цей мюзикл у Лондоні — ми ходили в театр усією сім'єю, і мені дуже сподобалася ця постановка. Таке враження, ніби переносишся у 1970-ті роки...»

      Пірс зіграє роль одного з трьох чоловіків, яких усіх разом запрошує на грецький острів молода дівчина, аби дізнатися, хто з них її батько.

      Музичний досвід у колишнього Бонда вже є: на початку своєї кар'єри Броснан співав у кількох музичних постановках лондонських театрів.

      У кіноверсії мюзиклу візьмуть участь Бенні Андерсон та Бйорн Ульвеус — реальні співаки з колишньої групи АВВА. А відповідальними продюсерами проекту будуть Том Хенкс і його дружина Ріта Уїлсон.