Сміттєвози і топ-модель

13.03.2007
Сміттєвози і топ-модель

Покарана манекенниця залишить подіум, аби прибирати після сміттєвозів.

      Замість подіуму — просмерділий бензином гараж, замість розкішного вбрання «от кутюр» — робочий халат і гумові рукавиці. У такому вигляді 36-річна топ-модель Наомі Кемпбелл відробить провину перед своєю асистенткою, в яку запустила мобільним телефоном. Нагадаємо, ще в січні суд виніс Наомі вирок: штраф у розмірі 363 доларів, п'ять днів громадських робіт, а також проходження психологічного курсу, який допоможе контролювати емоції.

      Звісно, манекенниця легко відбулася — якби вона не визнала свою провину й не покаялася, то могла б на сім років загриміти за грати. Пом'якшене покарання вона прийняла смиренно, навіть коли дізналася, що мити підлогу їй доведеться у гаражі для сміттєвозів та асенізаторських машин. Єдине, про що просила супермодель та її адвокати, — якомога більша віддаленість місця роботи від доступу папараці.

      Очевидно, Наомі зовсім не хочеться такої слави, яку мав співак Бой Джордж минулого року. Коли він за рішенням суду підмітав вулиці Нью-Йорка, репортери на ньому просто гронами висіли. У гараж, де працюватиме Наомі, їх пообіцяли не пускати.