Пляж-купальник-рятувальник

10.03.2007
Пляж-купальник-рятувальник

Памела Андерсон прагне повернути собі «мильну» славу.

      Памела Андерсон знову повертається до ролі, яка, по суті, й зробила її знаменитою. Адже якби не телесеріал «Пляжний патруль», канадійка із роздутим бюстом так і залишилася б зіркою «Плейбоя» та третьорозрядною актрисою, яких у Каліфорнії хоч греблю гати. Але, побігавши кілька сезонів по пляжу в сексуальному червоному купальнику перед камерами, ця білявка стрімко злетіла як у глядацьких, так і в режисерських рейтингах. І надалі навіть здобувала головні ролі, на відміну від більшості подібних їй сексуальних кралечок.

      І ось тепер Памела, якій цього року виповниться 40, вирішила згадати часи «бойової слави». Ні, «Пляжний патруль» не відроджується, хоча й досі вважається одним із найпопулярніших телесеріалів у світі. Однак нове «мило», в якому з'явиться пані Андерсон, дуже нагадуватиме «Патруль». Бодай тим, що Пам знову бігатиме по пляжу в... червоному купальнику рятувальниці.

      Щоправда, невідомо, чи допоможе це рейтингу майбутнього серіалу і її власному. Адже останнім часом кар'єра актриси пішла на спад. Скажімо, поява секс-бомби в телесеріалі Stacked, де власниця розкішного бюсту грала працівницю книжкового магазину, не принесла цій мильній опері очікуваного успіху.