Немає «Оскара» — є «Зізнання болю»

01.03.2007

      Попри те, що «Оскар» знову пролетів повз Леонардо Ді Капріо, кар'єра затребуваного актора стрімко набирає обертів. Щиро кажучи, головна роль у фільмі «Кривавий алмаз», за який Лео номінували на нагороду Американської кіноакадемії, далеко не найкраща в біографії цього справді дуже талановитого хлопця, і хочеться вірити, що попереду в нього ще будуть нагоди отримати більш заслуженого «Оскара». Можливо, навіть за зйомки у фільмі Confessions of Pain («Зізнання болю»). Схоже, саме ця стрічка стане наступною у «послужному списку» Ді Капріо.

      Як повідомляє сайт Imdb.com, днями кінокомпанія Warner Bros. Pictures придбала права на зйомки згаданого кримінального трилера, доручивши його виробництво продюсерській компанії Appian Way. Ця «фірма» належить саме Лео, а отже, він не лише зіграє в майбутньому блокбастері головну роль, а й продюсуватиме фільм.

      Як сказано в прес-релізі кіностудії, в основі сюжету — розслідування убивства, яке ведуть двоє друзів: поліцейський і приватний детектив. Під час роботи над цією справою колеги виявляють, що це геть не банальний «кримінал», а значно заплутаніша інтрига.

      Зйомки фільму, природно, ще не розпочалися, однак Ді Капріо без діла не сидить — на наступний рік анонсований вихід одразу двох фільмів за його участю — The Rise of Theodore Roosevelt («Зростання Теодора Рузвельта») і The Chancellor Manuscript («Манускрипт канцлера»), робота над якими саме триває.