Мама, солістка, лідер

01.03.2007
Мама, солістка, лідер

Гвен Стефані.

      Для прихильників творчості гурту No Doubt є чудова новина: його солістка Гвен Стефані знову повертається в колектив. Власне, офіційно гурт і не розпадався, однак Гвен, яка з 2002 року працює як сольна виконавиця, у спільній творчості вже давно не брала участі, тож діяльність No Doubt дещо пригальмувала.

      Останній, п'ятий, альбом виконавців знаменитої пісні Don’t Speak вийшов ще у 2001-му, натомість Гвен встигла потішити меломанів уже двома сольними платівками — диск Love. Angel. Music. Baby вийшов у 2004 році, а The Sweet Escape — у листопаді 2006-го. Оскільки незадовго до того білява вокалістка народила дитину, то була змушена на певний час відійти від концертної діяльності, але вже у квітні вирушає в американське турне на підтримку свого останнього альбому.

      Шоу обіцяють грандіозне — за словами Стефані, її виступи супроводжуватимуться безліччю спецефектів, а для балету і самої співачки вже приготували по кілька змін неперевершених костюмів.

      Наразі ж зірка активно готується до гастролей, щодня пропадаючи на репетиціях. Здавалося б, коли ж їй за такого жорсткого графіка ще й у групу повертатися? Однак Гвен труднощі не лякають — якщо вже вона щось задумала, то від свого не відступиться. Співачка заявила, що планує записати з No Doubt новий альбом. «У мене виникла ідея щодо того, що б ми могли записати, — каже Стефані. — І тепер єдине, про що я можу думати, — це наша нова платівка! Хлопці вже показали мені дещо з нового матеріалу, і це, повірте, надзвичайно. Я також сповнена свіжих ідей і з нетерпінням очікую, коли ж ми всі нарешті зберемося у студії й почнемо знову працювати разом».

      Схоже, активність із Гвен просто б'є фонтаном. Днями співачка заявила, що до всього планує якнайшвидше народити ще одну дитину — мовляв, їй дуже сподобалося бути матір'ю, тому одразу після повернення Стефані з турне вони з чоловіком, Гевіном Россдейлом, обов'язково «займуться цим питанням». Похвально, звісно, але Гвен, здається, навіть не думає про те, що незабаром її материнської уваги бракуватиме й восьмимісячному синові Кінгстону, не кажучи вже про ще одного малюка...