«Підтягнутий» Клуні

28.02.2007
«Підтягнутий» Клуні

Невже досі у Джорджа були негарні повіки? (Фото РЕЙТЕР.)

      Цікаво, чому наші зірки — як шоу-бізнесові, так і політичні — так панічно бояться зізнатися, що зверталися до послуг пластичної хірургії? І, скажімо, з'явившись на сесії парламенту з на 15 років молодшим, ніж досі, обличчям, затято переконують журналістів, що це все — заслуга дієт, чудодійних кремів і занять спортом. Їм би повчитися у голлівудських знаменитостей. Ті не бачать у пластичних операціях нічого непристойного і навіть привчилися робити собі на цьому рекламу. Дійшло до того, що про свої «пластичні» пригоди легко розповідають навіть чоловіки.

      Так, жіночий улюбленець Джордж Клуні у популярному ток-шоу Опри Уїнфрі зізнався, що зробив блефаропластику (підтяжку повік). За словами Джорджа, операція пройшла швидко і майже безболісно: прийшов у клініку, вкололи місцевий наркоз, підтягнули шкіру навколо очей — і до побачення. Тепер 46-річний Клуні своїм зовнішнім виглядом страшенно задоволений і може далі розбивати дамські серця, не турбуючись про «мішки» під очима.

      Усе це актор як на духу виклав... ні, не Опрі, а своїй подрузі й колезі по фільмах про друзів Оушена Джулії Робертс. За задумом господині телестудії, «кралечка» брала у Клуні інтерв'ю.

      Принагідно нескромний Джордж поцікавився у 39-річної Джулії, чи й вона вже має досвід подібних операцій. Актриса й мама двох дітей твердо відповіла, що досі до послуг пластичних хірургів не зверталася, бо й без того вважає себе дуже навіть привабливою.