ЗОРЯНИЙ ПИЛ

16.02.2007
Містер і місіс Пітт

      Анджеліна Джолі вийшла заміж за Бреда Пітта. Так принаймні стверджує журнал Woman's Day, посилаючись на «надійні джерела» в оточенні зіркової пари. За словами цих обізнаних осіб, весільна церемонія відбувалася у Коста-Риці. «Бред та Енджі, стоячи босоніж на піску, дивилися одне одному в очі й присягалися у вічному коханні», — розповідають свідки події.

      Як уже писала «УМ», одружитися з Піттом Джолі обіцяла своїй матері, Маршелін Бертран, яка 27 січня померла від раку у віці 57 років. Помираючи, Маршелін нібито взяла доньку за руку і сказала, вказуючи на Бреда, що також був поряд: «Вийди заміж за цього чоловіка. Він — ангел, посланий з неба, щоб турбуватися про тебе». Незважаючи на те, що раніше Анджеліна категорично відмовлялася виходити за Бреда, відмовити помираючій матері вона не змогла. Тож до свого дому в Новому Орлеані закохані повернулися вже офіційними чоловіком і дружиною.

      До речі, в Новий Орлеан пара переїхала нещодавно — аби привернути увагу меценатів до штату, зруйнованого ураганом «Катріна».

Мадонна — ікона. Стильна

      Колись королева поп-музики Мадонна була постійною фігуранткою рейтингів найгірше одягнених зірок. Але ставши мамою і вийшовши заміж, співачка не тільки припинила шокувати суспільство своїми епатажними витівками, а й стала взірцем вишуканого стилю. Недарма ж днями британський журнал Elle назвав Мадонну «іконою стилю-2007». 48-річну зірку вшанували відповідною премією за «двадцятирічну кар'єру і безліч створених нею образів».

      Окрім основної, Elle вручав іще кілька премій. Звання «Модель року» здобула 36-річна манекенниця Наомі Кемпбелл. Голлівудська кінозірка іспанського походження Пенелопа Крус отримала відзнаку «Найкращий фільм» (головна роль у стрічці «Повернення» Педро Альмодовара). А найкращими актором та актрисою були названі, відповідно, британець Джуд Лоу та зірка фільму «Гонитва за щастям» Тенді Ньютон. Звання «найкращого інтернаціонального дизайнера» отримала Стелла Маккартні.

Бандерас із Хоффманом викрадатимуть «Мону Лізу»

      Поцупити з Лувру «Мону Лізу» — на це у наші часи, здається, здатен тільки божевільний. Однак іще якихось сто років тому нічого неймовірного в цьому не було. Зрештою, навіть фахівці досі не впевнені, чи й справді після викрадення у 1911 році до музею повернули шедевр роботи Леонардо да Вінчі, чи це надзвичайно вдала копія. Адже в руках викрадачів «Мона Ліза», вона ж «Джоконда», перебувала понад два роки. Втім для парочки шахраїв, яка діятиме у фільмі «Коханці, брехуни і крадії», немає нічого неможливого. Два спритники за сценарієм майбутньої стрічки живуть на початку ХХ століття і саме тоді вирішують викрасти знаменитий портрет.

      Якщо врахувати, що викрадачів зіграють іспанський секс-символ Антоніо Бандерас та визнаний голлівудський ветеран Дастін Хоффман, на нас чекає незабутнє видовище. Зйомки фільму розпочнуться невдовзі. Режисер — Джеремі Левен, відомий за стрічкою «Дон Жуан де Марко».

Жорсткі й дуже популярні чоловіки

      Красунчик Том Круз та популярний комедійний актор Бен Стіллер зустрінуться на знімальному майданчику. Як повідомляє сайт Imdb. com, кінокомпанія «ХХ століття Фокс» затвердила цих двох зірок на головні ролі у фільмі режисера Шону Ліві «Жорсткі чоловіки». Зйомки розпочнуться наприкінці осені.

      Сюжет базується на популярному телесеріалі 1977 року про двох хлопчаків-детективів. За сценарієм, талановиті слідчі через багато років знову зустрічаються, аби завершити розслідування не доведеної до кінця справи. За словами Бена Стіллера, фільм буде дуже захоплюючим — «щось у стилі «Містера та місіс Сміт».

      Бен із Томом іще навіть не почали працювати разом, а це їм уже, схоже, сподобалося. Принаймні актори ведуть переговори зі студією «Парамаунт пікчерз» про участь іще в одному спільному проекті — фільмі «Тропічний грім», режисером якого планує стати сам Стіллер.

  • Огидні і прекрасні

    У Нью–Йорку відбулася одна з найулюбленіших подій шоу–бізнесової тусовки — церемонія вручення премії MTV Video Music Awards, заснованої найпопулярнішим музичним телеканалом у світі. Уперше подію такого масштабу організували в Брукліні, і незважаючи на «непрестижний» статус цього району, дійство було справді вражаючим. >>

  • Ольга Куриленко: Мені ніколи не спадало на думку зірватися

    Цілком можливо, що за кілька років світ перестане асоціювати Ольгу Куриленко винятково з дівчиною Бонда: сьогодні вона задіяна у кількох проектах всесвітньо відомих режисерів, що дає їй надію вийти за рамки образу статичної красуні. Сміливо припускаю, що у майбутній біографії актриси буде глава, в якій описуватиметься, що змінити амплуа їй дозволила робота у фільмі дебютантки Міхаль Боганім «Земля забуття» (картина виходить на екрани кінотеатрів України 26 квітня): Ольга грає молоду жінку, яка не може забути про трагедію, що сталася в її житті під час вибуху на ЧАЕС. Актриса сама вийшла на проект маловідомої режисерки. «Від когось Ольга довідалася, що існує сценарій фільму про Чорнобиль, і зацікавилася ним, — розповідала в інтерв’ю «УМ» Міхаль. — Оскільки я знімала до цього документальне кіно, то мені не йшлося про те, щоб залучити до роботи над фільмом відомих акторів. Але коли зустрілася з Ольгою і поговорила з нею, то зрозуміла, що вона підходить на цю роль».

    Незважаючи на те, що українка працює з такими великими, як Деніел Крейг, Терренс Малік, Том Круз, їй вдається залишатися «земною». «Особливі прикмети» цієї знаменитості: скромність, виваженість, працьовитість. Хоча, можливо, у майбутньому ми дізнаємося про недитячі інтриги, завдяки яким, а не лише екзотичній красі, Куриленко пробиралася на вершини Голлівуду, проте в інтерв’ю «УМ» Оля постала саме такою. За її словами, вона не по­требує «зіркової свити»: у неї немає менеджера, асистента, водія, публіциста. «Свою кінокар’єру я будую сама. Для простої поради мені достатньо мого асистента», — стверджує Куриленко. >>

  • Ковток води

    Лікарі, які робили розтин тіла співачки Уїтні Х’юстон, виявили в її легенях воду. Така остання новина із закулісся раптової смерті американської зірки поп– та соулмузики. >>

  • Хай живе королева!

    Цьогорічна, 58–ма, церемонія вручення найвищих американських музичних нагород «Греммі», яка відбулася в Лос–Анджелесі у ніч із неділі на понеділок за київським часом, пройшла під знаком жалоби. Напередодні у своєму готельному номері була знайдена мертвою славетна співачка Уїтні Х’юстон, яка мала виступити на цій церемонії, тож вечір фактично перетворився на вшанування її пам’яті. Спершу організатори навіть думали взагалі скасувати захід, але родина Х’юстон попросила цього не робити. Проте в програму церемонії було внесено зміни. >>

  • Король переміг Цукерберга

    Цьогорічна, 83–тя, церемонія нагородження премією Американської кіноакадемії виявилася чи не найбільш передбачуваною з початку сторіччя. В усіх головних номінаціях «Оскар» отримали фаворити, та й решта переможців критиків не здивували. >>

  • Німецька ПОПелюшка

    Змагання, в тому числі й музичні, привабливі несподіванками. Цьогорічне «Євробачення» подарувало дуже симпатичний «сюрприз»: перемогу звичайної німецької дівчини, вчорашньої школярки, яка, не маючи змоги похвалитися вокальними даними чи особливим музичним талантом, підкорила Європу своєю щирістю і простотою. Німеччина стоїть на вухах і носить Лєну Майєр–Ландрут на руках, продюсер на хвилі цієї ейфорії пропонує відправити її на «Євробачення» й наступного року, а сама тріумфаторка зітхає: мовляв, усе це приємно, але коли ж їй тепер навчатися? >>