Періс: усе в шоколаді!

16.02.2007
Періс: усе в шоколаді!

Хілтон-старша у всій модельній красі.

      Народитися в сім'ї, статки якої обчислюються сотнями мільйонів доларів, зі звучним відомим прізвищем та ще й вродливою... Здавалося б, що ще людині у житті треба? Однак такій амбіційній особі, як Періс Хілтон, цього набору, про який 99,9 відсотка людей можуть лише мріяти, виявилося замало. Панночка хотіла стати суперзіркою, чиє ім'я відкриває всі колонки світської хроніки. І їй це блискуче вдалося. Завтра спадкоємиці чи не найвідомішої у світі готельної імперії виповнюється 26 років, і свій день народження вона відзначає в іпостасі світської левиці, популярність якої не має меж і кордонів. За підсумками 2006 року виявилося, що користувачі головного інтернет-пошуковика — Google — найчастіше шукали у всесвітній мережі новини саме про Періс. А зараз на кіноекранах усього світу (й України теж) іде фільм «Блондинка в шоколаді» за участі міс Хілтон.

      Її популярність епатажна, одіозна і скандальна, але хіба це має якесь значення? Для Періс — точно ні.

 

Школа мільйонерці ні до чого

      Періс (англійською це ім'я звучить і пишеться точно так, як назва міста Париж) була першою дитиною в сім'ї Річарда Хілтона, онука знаменитого готельного магната Конрада Хiлтона, та Кейті Річардс. Народилася дівчинка у Нью-Йорку, але дитинство провела в роз'їздах між готельними комплексами (за маленькою Періс від народження були зарезервовані номери «люкс» у готелях «Уолдорф-Асторія» на Манхеттені, в лос-анджелеському Беверлі-Хіллз та у Гемптоні). Природно, на навчання у нью-йоркській школі така непосидючість впливала далеко не найкращим чином. Тому зрештою міс Хілтон узагалі покинула науку.

      Шкільний атестат їй так-сяк зрештою виписали (ім'я і батьківські гроші — велика сила). А от про диплом Періс ніколи навіть не замислювалася. Фотомоделлю й навіть телеведучою чи актрисою можна бути й без жодного класу освіти, а іншої роботи Періс однаково ніколи не прагнутиме.

      Якщо в когось іще й були сумніви в тому, яким шляхом піде багата спадкоємиця, то вже до 12-річчя Періс вони розвіялися, як дим. Худюща, але неймовірно активна панянка вдень не вилазила з дорогущих магазинів та салонів краси, а вночі «запалювала» у найвідоміших нічних клубах. Спитаєте, коли ж вона спала? Звісно, вранці — десь із 6-ї, після повернення з клубу, і до 4-ї дня.

      У «клубній» тусовці Періс була дуже відомою особою. Однак цього їй було вочевидь замало. Тому дівчина шукала й інших способiв прославитися: знялася в кількох не надто помітних фільмах і, що головне, крутила романи з багатьма відомими чоловіками. У переліку «жертв» активної білявки — музиканти Нік Картер (група Backstreet Boys) і Дерек Уїблі (Sum 41), актори Вінсент Галло та Едвард Фарлонг, боксер Оскар Да Ла Хойя, футболіст Брайан Урлахер, хокеїст Жозе Теодор і багато інших. У 2002 році Періс навіть заручилася з моделлю Джейсоном Шоу, але вже у 2003 році розірвала заручини. І саме 2003-й став зоряним роком для нашої героїні.

Ніч у Парижі — ніщо, порівняно з ніччю у Періс

      Періс запросили на телебачення: разом зі своєю подругою Ніколь Річчі (також багатою спадкоємицею) міс Хілтон стала ведучою реаліті-шоу «Просте життя». Дівчата знімалися на справжнісінькій фермі, і вже сам цей факт привабив до передачі мільйони глядачів, адже всім цікаво побачити, як мільйонерки намагаються доїти корів, готувати їжу свиням і перестрибують через купи гною у своїх дорогих черевичках.

      Однак найбільшу славу Періс принесло навіть не ТБ. За підозрілим збігом обставин, майже паралельно зі стартом шоу на телебаченні зірка Хілтон засяяла в інтернеті: у весвітній мережі опинилися відверті відеозаписи сексу Періс із її тодішнім бойфрендом Ріком Саломоном. Цей нібито любительський порнофільм дивилися мільйони веб-користувачів, і Періс буквально прокинулася знаменитою. Вона, звісно, одразу подала до суду позов за несанкціоноване розповсюдження приватних матеріалів. На Саломона, оскільки крім нього, розмістити ці записи в інтернеті було нікому. Однак судові слухання завершилися полюбовною домовленістю: Періс отримала від екс-коханого 400 тисяч доларів «моральної компенсації» плюс відсоток із прибутку. Так-так, надалі «домашнє порно» розповсюджувалося офіційно, на ліцензованих DVD-дисках під двозначною назвою 1 Night in Paris («Одна ніч у Парижі» або ж «Одна ніч у Періс»).

      Що цікаво, батьків новоявленої знаменитості такий шлях доньки до слави анітрохи не засмутив. Більше того, як запевняє у своїй книзі «Сім'я Хілтонів» біограф родини Джеррі Опенхаймер, Рік із Кейті зраділи і навіть пишалися тим, що Періс вдалося досягти такої популярності, хай навіть завдяки порнофільму. Особливо раділа Кейті, адже це саме вона спонукала доньку до того, щоб та стала знаменитістю. Колись мама Періс разом із сестрами намагалася вибитися у кінозірки, брала участь у зйомках багатьох фільмів і рекламних роликів, але особливої слави так і не досягла. Тому й прагнула, аби ці мрії втілилися бодай у Періс — змалку привчала доньку користуватися косметикою, ходити по нічних клубах тощо.

Можливо, саме через те, що Періс була першою донькою Кейті, уся амбіційність матері втілилася саме в ній. Молодша сестра — 23-річна Ніккі — скромніша й особливої популярності не прагне, хоча іноді й «світиться» на телебаченні та знімається у фотосесіях (найчастіше — разом із сестричкою). А брати — 19-річний Беррон і 15-річний Конрад — узагалі нічим про себе людству не заявили. Принаймні поки що.

Вульгарна скандалістка — взірець сучасного поп-світу...

      На хвилі популярності Періс почала з'являтися всюди, де тільки можливо: глянцеві видання ледве не в чергу ставали за право розмістити її фото на обкладинці, дизайнери наввипередки запрошували дівчину брати участь у дефіле (тим паче, що параметри її стрункої фігури — 88-62-87 при вазі 52 кг і зрості 172 см — це цілком дозволяли). Дівчина «засвітилася» у кількох фільмах, випустила лінію парфумів свого імені, написала автобіографічну книгу «Зізнання спадкоємиці» і навіть заспівала, випустивши альбом «Періс».

      Окрім того, молода мільйонерка постійно потрапляє у кримінальну хроніку: найчастіше за те, що п'яна сідає за кермо і їде на швидкості до 200 км/год. Хоча буває і співучасть у бійках, і непристойна поведінка... Нещодавно всі жовті видання облетіли відверті фото Періс та її свіжоспечених подружок Брітні Спірз і Ліндсей Лохан: компанія напилася й радо демонструвала натовпу фотографів, що під короткими спідничками немає й натяку на білизну. До всього, Хілтон-старша є постійною фігуранткою рейтингу найгірше одягнених знаменитостей — смаком природа її й справді обділила.

      Хоч не хоч, навіть така Періс Хілтон є однією з найпопулярніших зірок у сучасному поп-світі. От лише заміж її брати ніхто не поспішає: останні заручини епатажної білявки — з грецькими багатіями Парісом Лацісом та Ставросом Ніаркосом-третім — зрештою були розірвані. Мабуть, кавалери чекають, коли Періс виправиться...

 

ФІЛЬМОГРАФІЯ

            Зараз в українському прокаті йде фільм «Блондинка в шоколаді», у якому Періс Хілтон зіграла, по суті, саму себе — гламурну світську левицю, багату білявку, яка мріє здобути звання «Студентська міс» і з'явитися на обкладинці наймоднішого чоловічого журналу.

      Раніше Періс знімалася у фільмах «Будинок воскових фігур», «Модна матуся», «Побачення із зіркою» (усі — 2004 рік), «Полі Шор мертвий», «Чудова країна» (2003) тощо.

  • Огидні і прекрасні

    У Нью–Йорку відбулася одна з найулюбленіших подій шоу–бізнесової тусовки — церемонія вручення премії MTV Video Music Awards, заснованої найпопулярнішим музичним телеканалом у світі. Уперше подію такого масштабу організували в Брукліні, і незважаючи на «непрестижний» статус цього району, дійство було справді вражаючим. >>

  • Ольга Куриленко: Мені ніколи не спадало на думку зірватися

    Цілком можливо, що за кілька років світ перестане асоціювати Ольгу Куриленко винятково з дівчиною Бонда: сьогодні вона задіяна у кількох проектах всесвітньо відомих режисерів, що дає їй надію вийти за рамки образу статичної красуні. Сміливо припускаю, що у майбутній біографії актриси буде глава, в якій описуватиметься, що змінити амплуа їй дозволила робота у фільмі дебютантки Міхаль Боганім «Земля забуття» (картина виходить на екрани кінотеатрів України 26 квітня): Ольга грає молоду жінку, яка не може забути про трагедію, що сталася в її житті під час вибуху на ЧАЕС. Актриса сама вийшла на проект маловідомої режисерки. «Від когось Ольга довідалася, що існує сценарій фільму про Чорнобиль, і зацікавилася ним, — розповідала в інтерв’ю «УМ» Міхаль. — Оскільки я знімала до цього документальне кіно, то мені не йшлося про те, щоб залучити до роботи над фільмом відомих акторів. Але коли зустрілася з Ольгою і поговорила з нею, то зрозуміла, що вона підходить на цю роль».

    Незважаючи на те, що українка працює з такими великими, як Деніел Крейг, Терренс Малік, Том Круз, їй вдається залишатися «земною». «Особливі прикмети» цієї знаменитості: скромність, виваженість, працьовитість. Хоча, можливо, у майбутньому ми дізнаємося про недитячі інтриги, завдяки яким, а не лише екзотичній красі, Куриленко пробиралася на вершини Голлівуду, проте в інтерв’ю «УМ» Оля постала саме такою. За її словами, вона не по­требує «зіркової свити»: у неї немає менеджера, асистента, водія, публіциста. «Свою кінокар’єру я будую сама. Для простої поради мені достатньо мого асистента», — стверджує Куриленко. >>

  • Ковток води

    Лікарі, які робили розтин тіла співачки Уїтні Х’юстон, виявили в її легенях воду. Така остання новина із закулісся раптової смерті американської зірки поп– та соулмузики. >>

  • Хай живе королева!

    Цьогорічна, 58–ма, церемонія вручення найвищих американських музичних нагород «Греммі», яка відбулася в Лос–Анджелесі у ніч із неділі на понеділок за київським часом, пройшла під знаком жалоби. Напередодні у своєму готельному номері була знайдена мертвою славетна співачка Уїтні Х’юстон, яка мала виступити на цій церемонії, тож вечір фактично перетворився на вшанування її пам’яті. Спершу організатори навіть думали взагалі скасувати захід, але родина Х’юстон попросила цього не робити. Проте в програму церемонії було внесено зміни. >>

  • Король переміг Цукерберга

    Цьогорічна, 83–тя, церемонія нагородження премією Американської кіноакадемії виявилася чи не найбільш передбачуваною з початку сторіччя. В усіх головних номінаціях «Оскар» отримали фаворити, та й решта переможців критиків не здивували. >>

  • Німецька ПОПелюшка

    Змагання, в тому числі й музичні, привабливі несподіванками. Цьогорічне «Євробачення» подарувало дуже симпатичний «сюрприз»: перемогу звичайної німецької дівчини, вчорашньої школярки, яка, не маючи змоги похвалитися вокальними даними чи особливим музичним талантом, підкорила Європу своєю щирістю і простотою. Німеччина стоїть на вухах і носить Лєну Майєр–Ландрут на руках, продюсер на хвилі цієї ейфорії пропонує відправити її на «Євробачення» й наступного року, а сама тріумфаторка зітхає: мовляв, усе це приємно, але коли ж їй тепер навчатися? >>