Маша і рушники

10.02.2007
Маша і рушники

Марія Шарапова.

      Російська тенісистка — перша ракетка світу Марія Шарапова — знову змінює кваліфікацію. Щоправда, ненадовго — лише на час, протягом якого триває баскетбольний матч. В одній із найближчих ігор НБА Шарапова стане «вотер-боєм» (чи, швидше, «вотер-гьорл») одного з найпопулярніших баскетболістів США Леброна Джеймса. Простіше кажучи, упродовж матчу спортсменка, яку вважають секс-символом мільйони чоловіків, подаватиме лідерові баскетбольного клубу «Клівленд кавальєрз» пляшечки з водою і рушники, щоб витирати піт.

      А все через те, що Маша програла парі, яке сама ж ініціювала. Як уже писала «УМ», наприкінці грудня Маша в рамках нової фітнес-програми Nike+ викликала Джеймса на «дуель», заклавшись, що протягом січня пробіжить більше кілометрів на корті, ніж Леброн — на баскетбольному майданчику. І програла: за підрахунками фахівців, гравець «Клівленда» «накрутив» на 38 кілометрів більше, ніж тенісна зірка. І це при тому, що під час голосування з прогнозом на сайті Nike+ за перемогу Шарапової віддали голосів значно більше вболівальників, ніж за Джеймса.

      До речі, якби баскетболіст програв, то на один матч став би «болл-боєм» Марії — подавав їй м'ячики під час тенісного матчу.